Yurt dışından iPhone almanın fiyat açısından avantajı nedir? Türkiye'de kaydını yaptırdığımızda aşağı yukarı aynı fiyata gelmiş olmayacak mı? Ek olarak kişisel kullanımıma mahsus olacak, pasaportuma kayıtlı olacağı için, yani satamayacağım. Bunu birisi açıklayabilir mi?
@Aakons, @Aakons, peki satamayacağım için yenisini alacağım zaman eskisini ne yapacağım? Yurt dışında eskisini getir yenisini götür mü yapmam gerekecek? Örneğin gittim Birleşik Devletler'e, 17 Pro aldım. 5 sene sonra örneğin iPhone 22 Pro çıktı. Birleşik Devletler'e gidip 17 Pro'yu verip 22 Pro'yu mu alacağım?
@Aakons, @Aakons, peki satamayacağım için yenisini alacağım zaman eskisini ne yapacağım? Yurt dışında eskisini getir yenisini götür mü yapmam gerekecek? Örneğin gittim birleşik Devletler'e, 17 Pro aldım. 5 sene sonra örneğin iPhone 22 Pro çıktı. Birleşik Devletler'e gidip 17 Pro'yu verip 22 Pro'yu mu alacağım?
Yurt dışından iPhone almanın fiyat açısından avantajı nedir? Türkiye'de kaydını yaptırdığımızda aşağı yukarı aynı fiyata gelmiş olmayacak mı? Ek olarak kişisel kullanımıma mahsus olacak, pasaportuma kayıtlı olacağı için, yani satamayacağım. Bunu birisi açıklayabilir mi?
Bulgaristan'da Tax Free (Vergi İadesi) işlemi hakkında her şeyi öğrenin. Oranını, nasıl hesaplandığını ve iade alma sürecini keşfederek Bulgaristan'da alışverişlerinizden en iyi şekilde yararlanın.
Hocam burada açtırırsanız aynı fiyata geliyor sanırım en son baktığımda öyle idi. Ama eğer eski telefonunuzu o hat kapanınca bir süre kullanırsanız almak mantıklı. Yarı fiyatına falan gelir.