bariscy01

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar,

Kardeşim yurt dışından telefon alacak. Son çıkan gümrük yasasından sonra kendi şahsi telefonuyla beraber 2 telefonu kapalı getirmesinde veya cebinde 2 telefon olup bir de kapalıyla beraber 3 telefon (şahsi telefonuyla) getirmesinde herhangi bir sakınca olur mu?kayıt yaptırmayı düşünmüyorum şuanlık bende yurt dışına girip çıkacağım kendi üzerime almayı planlıyorum.

İnternette net bilgi bulamadım, deneyimi olan veya bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Geçen sene 2 tane getirdim biri buradan götürdüğüm diğeri oradan aldığım. Bir sıkıntı çıkmadı normal valizlerin içine de koymuyorsun x-Ray'den geçerken direkt çıkarıp oradaki ara hazneye koyuyorsun görüyorlar yani ona rağmen bir şey demiyorlar. Ama ucunu çok kaçırırsan hiç belli olmaz durdurur vergi ister hiçbir şey yapamazsın. Benimkiler kutusuz direkt cihazdı.

Hiçbir sakınca olmaz. Kıbrıs'tan tam 4 tane kapalı kutu telefon+ dünyanın alkolünü getirdim. Ona bile bile bir şey demediler.
Şansa geçmişsiniz hocam kutulu ürünleri görürlerse işlem yapıyorlar. Uğraşmak istemeyecekleri vakitte sıra size gelmiş :LOL:

Şansa geçmişsiniz hocam kutulu ürünleri görürlerse işlem yapıyorlar. Uğraşmak istemeyecekleri vakitte sıra size gelmiş :LOL:
Gördü ki. Bu kadar alkolü nerene içeceksin dedi ben icerim abi dedim. :D
Konusmana da bağlı. İçmelik götürenler laf yapmıyorlar. Bunun bir garantisi yok tabii. Konu sahibi bir sıkıntı yasamaz.

Gördü ki. Bu kadar alkolü nerene içeceksin dedi ben icerim abi dedim. :D
Konusmana da bağlı. İçmelik götürenler laf yapmıyorlar. Bunun bir garantisi yok tabii. Konu sahibi bir sıkıntı yasamaz.
Alkol için değil benim kuzen kutu kutu sigara geçirdi ben telefon için yazmıştım 4 kapalı kutu bandrollü geçirme zor denk gelir.