Burak Birinci Üstün Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 780 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 1.080 Yer Dubai 28 Nisan 2024 #1 Passolig çıkartmak istiyorum ama VPN ile Türkiye sunucusuna bağlansam dahi siteye bir türlü bağlanamıyor.
Passolig çıkartmak istiyorum ama VPN ile Türkiye sunucusuna bağlansam dahi siteye bir türlü bağlanamıyor.
Çözüm 99 28 Nisan 2024 Yurt dışı fiyatlandırması farklı olabildiği için erişim engeli konulmuş olabilir. Telefon ile iletişime geçin derim.
Yurt dışı fiyatlandırması farklı olabildiği için erişim engeli konulmuş olabilir. Telefon ile iletişime geçin derim.
99 Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.478 Çözümler 23 Beğeniler 3.276 28 Nisan 2024 #2 Yurt dışı fiyatlandırması farklı olabildiği için erişim engeli konulmuş olabilir. Telefon ile iletişime geçin derim. Artı 0 Eksi Çözüm
Yurt dışı fiyatlandırması farklı olabildiği için erişim engeli konulmuş olabilir. Telefon ile iletişime geçin derim.
Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 28 Nisan 2024 #3 Konu dışında, pek bir anlamı kalmadı ki zaten Passolig'in. Gelecek sezon kullanılmayacak. Artı 0 Eksi
KS KS Burak Birinci Üstün Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 780 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 1.080 Yer Dubai 28 Nisan 2024 #4 99 dedi: Yurt dışı fiyatlandırması farklı olabildiği için erişim engeli konulmuş olabilir. Telefon ile iletişime geçin derim. Genişletmek için tıkla... VPN'i telefona kurup Türkiye sunucusuyla Passo uygulamasından kart başvurusunda bulunabildim. Artı 0 Eksi
99 dedi: Yurt dışı fiyatlandırması farklı olabildiği için erişim engeli konulmuş olabilir. Telefon ile iletişime geçin derim. Genişletmek için tıkla... VPN'i telefona kurup Türkiye sunucusuyla Passo uygulamasından kart başvurusunda bulunabildim.