2 2242 Üstün Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 1.891 Çözümler 7 Beğeniler 424 7 Mart 2025 #1 Yusuf İpek teknoloji raporu yapması. Windows kullanıyorum. Yusuf ipek Linux kullanıyor. Windows kullanan bir içerik üreticisi arıyorum. Yusuf İpek'in üretmiş olduğu içeriklerin Windows hali olmasını istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2025
Yusuf İpek teknoloji raporu yapması. Windows kullanıyorum. Yusuf ipek Linux kullanıyor. Windows kullanan bir içerik üreticisi arıyorum. Yusuf İpek'in üretmiş olduğu içeriklerin Windows hali olmasını istiyorum.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.989 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.087 7 Mart 2025 #2 Alakası var mı bilmiyorum ama Recep Baltaş duyduğum kadarıyla UEFI bir Windows topluyor. (!) İngilizce diline biraz hakimseniz Linus Tech Tips kanalına da bakabilirsiniz. Ama tabi tek konusu Windows değil.
Alakası var mı bilmiyorum ama Recep Baltaş duyduğum kadarıyla UEFI bir Windows topluyor. (!) İngilizce diline biraz hakimseniz Linus Tech Tips kanalına da bakabilirsiniz. Ama tabi tek konusu Windows değil.
tolgantep Çalışkan Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 24 Beğeniler 19 7 Mart 2025 #3 Hasan Merkit dedi: Alakası var mı bilmiyorum ama Recep Baltaş duyduğum kadarıyla UEFI bir Windows topluyor. (!) İngilizce diline biraz hakimseniz Linus Tech Tips kanalına da bakabilirsiniz. Ama tabi tek konusu Windows değil. Genişletmek için tıkla... Evet bugün gerçekten de UEFI bir Windows toplayacağız.
Hasan Merkit dedi: Alakası var mı bilmiyorum ama Recep Baltaş duyduğum kadarıyla UEFI bir Windows topluyor. (!) İngilizce diline biraz hakimseniz Linus Tech Tips kanalına da bakabilirsiniz. Ama tabi tek konusu Windows değil. Genişletmek için tıkla... Evet bugün gerçekten de UEFI bir Windows toplayacağız.