Ekstra olarak sansür atlama yöntemi bazında çok güzel bir script var Recep abi. Birçok dağıtımı destekliyor ve kurması gerçekten çok kolay. Yaptığı şey Zapret'in işkenceli konfigürasyon sürecinden kullanıcıyı kurtarmak.
Bu kişiyi izleyip de bilgi edinen var mı? İlk attığı videodan son attığı videoya kadar izledim. Bir şey öğrenmedim. Ciddi ciddi izledim yani. Linux'u övmekten başka bir şey bilmiyor. Son zamanlarda popüler oldu zaten. Program kütüphanesi, Android imza toplama vesaire vesaire derken popüler oldu.
Hocam oyun olarak ben PC Cloud gamingte Linux kullanan bir şey kullanıyorum gene çoğunluk Linux Mint'in sorun gidin bazzite ya da gidin Fedora deneyin.
Hocam bahsettiğim proje ByeDPI-turkey'den açık ara daha iyi çalışıyor açıkçası. Elle flag belirlemek yerine blockcheck kısmını otomatikleştirmesi hem daha iyi bir seçenek yapıyor hem de dağıtım desteği daha geniş.
Zapret'in sistem başlangıcında açılmaması gibi problemleri de yok.
Hocam bahsettiğim proje ByeDPI-turkey'den açık ara daha iyi çalışıyor açıkçası. Elle flag belirlemek yerine blockcheck kısmını otomatikleştirmesi hem daha iyi bir seçenek yapıyor hem de dağıtım desteği daha geniş.
Zapret'in sistem başlangıcında açılmaması gibi problemleri de yok.
Baştan sona izleyip yorum yaptım. Gayet saygılı bir video olmuş. Teşekkür ederim kendisine. Önerdiği gibi KDE arayüzünü kullanan Fedora 43'e geçtim ve deneyimim çok daha iyi. Bakalım.