Steam Yüzlerce saat süren oyun önerisi

Bütçem 30-40-50 dolar değil hocam abartmayın şu an 25 dolar bútçem var.

Konuya Skyrim yazmak için girdim, yazdım, geri çıkıyorum.

Hocam güzel oyun bende istiyorumda buga giriyor başta buga girdiği için iade kabul etmezler diye almıyorum.

Maalesef hocam dediğiniz oyunları izledim ama sarmadı.

Bütçe belirtmemişsin bilindik oyunlar istemiyorsun geriye asya oyunları kalıyor normal.

Hocam güzel oyun bende istiyorumda buga giriyor başta buga girdiği için iade kabul etmezler diye almıyorum.
Modlarla düzeltiliyor. Hatta yanlış dedim, sen istersen skyrim'i modlarla başbaşka bir skyrim'e bile çevirebilirsin. Yeterki iste. Adamlar modlarla Skyrim'i Dark Souls yapıyor resmen . Skyrim'i modlayıp steam'de oyun olarak satılan oyunlar bile mevcut. Bambaşka hikayeli bambaşka grafikli oyunlar...

Ek olarak sanırım biraz bütçe sorunun var. Skyrim'i indirimde alabilirsin. Zırt pırt indirime giriyor zaten. Steamdb'den baktım geçen 2.39 dolara bile düşmüş, genelde 6 dolara sıklıkla iniyor.

Skyrim yüzlerce saat olup oynayabileceğin en dolu dolu oyunlardan birisi olabilir. Her bir yerinden başka şeyler çıkıyor oyunun.

Bilinen oyunları yazma demişsin ama ben Elden Ring diyorum. 500 saatim var, hâlâ da oynuyorum.

Elden Ring bilinen oyunlardan o tür oyunları sevmiyorum.

Hocam oyunu beğendim ama bazı çözümlerde eski oyun olduğu için 60 Hz alın diyor bu doğru mu?

Mod yüklemeye üşeniyorum o kadar uğraşmak ama 60 Hz'de düzeliyor dediler bu doğru mu hocam?

Hocam oyunu beğendim ama bazı çözümlerde eski oyun olduğu için 60 Hz alın diyor bu doğru mu?

Yok. Olsa bile SSE Display Fixes modu bu sorunu yıllar önce çözmüştür. Bethesda'nın kendisi bile çözmüş olabilir.

Skyrim'e eski oyun gözüyle bakmayın derim. Oyunda ne canınızı sıkıyorsa neredeyse her şeyi modlarla düzeltebiliyorsunuz.

Bütçe belirtmemişsin bilindik oyunlar istemiyorsun geriye Asya oyunları kalıyor normal.

Hocam çünkü her konuda görüyorum mesela Witcher 3, GTA 5, Elden Ring. Hep aynı hocam sıkıldım.

Uzay simülasyon oyunlarını seversen, Türkiye'de değeri pek bilinmeyen bir oyun önerebilirim, Elite dangeorus.

Bakacağım hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…