Alıcı Z68/Z77 anakart arıyorum

PlayStation 3 8

Üstün
Merhabalar, dolu sayılacak ve sağlam Z68/Z77 anakart arıyorum. Normalde elimde GA-Z68AP-D3 (Rev. 2.0) var ama yetersiz. i5 2500K 5 GHz O.C'da kolayca patlar diye düşünüyorum. Fiyatta anlaşabilirsek alabilirim.

@dewberry yorumun silinmiş, yazayım. Bunlar tamamen nostalji. Ciddi rakam ayıramam maalesef. Dediğiniz gibi eski anakartlar ve hor kullanılmıştır. Elimde AM5 sistem mevcut.

Son düzenleme:
Merhabalar, dolu sayılacak ve sağlam Z68/Z77 anakart arıyorum. Normalde elimde GA-Z68AP-D3 (Rev. 2.0) var ama yetersiz. i5 2500K 5 GHz O.C'da kolayca patlar diye düşünüyorum. Fiyatta anlaşabilirsek alabilirim.
Eğer eski amiral gemisi sistem kurma gibi bir amacın yoksa bu salak anakartlara para verme. Bu salak ust segment eski Intel anakartlara millet aptal saptal fiyatlar yazıyor, minimum 3-4 bin lira yazıyorlar (10-15 yazanları bile gordum, neymiş en ust segmentmiş koleksiyonlukmuş) 10-15 senelik it gibi kullanılmış anakartlara. Geneli zaten 4-5 kere el değiştirmiş oluyor, ilk sahibinden almak cok dusuk bir ihtimal. Kutu ve aksesuarlar hak getire zaten.

Elindeki anakart+ram+cpuyu satıp AM4 veya AM5 başlangıcı yap.

@dewberry yorumun silinmiş, yazayım. Bunlar tamamen nostalji. Ciddi rakam ayıramam maalesef. Dediğiniz gibi eski anakartlar ve hor kullanılmıştır. Elimde AM5 sistem mevcut.
Anladım hocam, dediğim gibi 2-3 bin vermek mantıklı değil ama guzel bir model olursa maksimum limit bence. Ustu zaten saçmalık olacaktır, belki saçacak çok paranız varsa alınır.

Bu işlemciler overclock için çok elverişliği olduğundan epey cılkını çıkartmışlardı. Hatta bu işlemciyi kullanan arkadaşım sorun yaşadığında sorunu araştırırken işlemciyi elime almışken plakasını çıkartıp soğutmasını yenilesem mi diye düşünürken işlemcinin kömüre dönüştüğünü görmüştü. Neyse bu da böyle bir anımdır. Üstte ki arkadaşların tavsiyesini de görmezden gelme. 2000-3000 arasında çok iyi AM4 anakartlar görmüştüm sarı sitede.

İlgileniyorsan elimde GA-Z68X-UD5 + i7 2600K + 16 GB (2x8) DDR3 RAM var.
RAM'lere ihtiyacım yok, elimde fazlasıyla DDR3 RAM var. Sadece anakart alabilirim. i7 2600K ile birlikte uygun olur ise ikisi birlikle alabilirim. Ama öncelik anakart.

Anakartla işlemciyi birlikte 2 bine vereyim, zaten muhtemelen anakart sadece o fiyattadır, işlemci beleşe gelir.
Yok be o kadar olduğu düşünmüyorum. Zaten ortalama Z77/Z68 1000/1300 TL falan değişiyor. Zaten elimdeki anakartı 200'e mi öyle bir şey aldım çalışan halde. İkisini 1600 veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…