METANİC
Uzman
Hocam bende aldım Z94 klavyeyi ama neredeyse 1 haftadır "arrived at linehual Office" yazısında duruyor. Sizde bu işlem ne kadar sürdü? Ve bu adımdan sonra ne olacak?
Geçen hafta ülkeye giriş yapmıştı da tam tarihleri hatırlamıyorum. Toplam 11 günde geldi.Hocam bende aldım Z94 klavyeyi ama neredeyse 1 haftadır "arrived at linehual Office" yazısında duruyor. Sizde bu işlem ne kadar sürdü? Ve bu adımdan sonra ne olacak?
Z94'ün içinden yedek switch, keycap ve switch sökme aparatı çıkmadı. Z11'in içinden bir sürü şey çıktı. Gümrükte bunları araklamış olabilirler mi? Yoksa normal mi?Her ikisi de benim de elime ulaştı ve fiyat bandında cidden şaşırdım. Z94 elime bugün ulaştı hatta bu yazıyı Z94'ten yazıyorum. Z91 ise birkaç gündür elimde ikisi de fiyatına göre şoke edici kalite ve performans sunuyor diyebilirim.
Bende de çıkmadı. Gümrükte araklayıp ne yapacaklar sanki para etmez birşey etmez.Geçen hafta ülkeye giriş yapmıştı da tam tarihleri hatırlamıyorum. Toplam 11 günde geldi.
Z94'ün içinden yedek switch, keycap ve switch sökme aparatı çıkmadı. Z11'in içinden bir sürü şey çıktı. Gümrükte bunları araklamış olabilirler mi? Yoksa normal mi?
Geçen hafta ülkeye giriş yapmıştı da tam tarihleri hatırlamıyorum. Toplam 11 günde geldi.
Z94'ün içinden yedek Switch, keycap ve Switch sökme aparatı çıkmadı. Z11'in içinden bir sürü şey çıktı. Gümrükte bunları araklamış olabilirler mi? Yoksa normal mi?
Çıkıyor ama denemedim. Aparatı olmadan neyle çıkarabilirsiniz bilmiyorum.@Lee Yubin hocam bu klavyenin Switch'i çıkıyor mu bilginiz var mı? Bende F5 tuşu bazen basmıyor üflüyorum düzeliyor çıkarıp bir tozunu almak istiyorum ama aparatı da yok.