Selam arkadaşlar, mesela gece saatleri veya forum kalabalıkken bir konu açtınız diyelim. Ancak moderatörler hızlıca konu onayladığı için sizin konularınız altlara kayabiliyor. Bu yüzden hiç mesaj almayan konular günde bir defa bile olsa yeni açılan konular kısmında öne çıkarılabilse güzel olur. Nedeni ise şu: Techolay kullanıcılarının çoğu kategorilerde gezinmek yerine yeni açılan konular kısmında bekliyor.
Selam arkadaşlar, mesela gece saatleri veya forum kalabalıkken bir konu açtınız diyelim. Ancak moderatörler hızlıca konu onayladığı için sizin konularınız altlara kayabiliyor. Bu yüzden hiç mesaj almayan konular günde bir defa bile olsa yeni açılan konular kısmında öne çıkarılabilse güzel olur. Nedeni ise şu: Techolay kullanıcılarının çoğu kategorilerde gezinmek yerine yeni açılan konular kısmında bekliyor.
Hocam bence normal ya. Bir sorun çıkıyor 100 kişiden 1 kişi anca biliyor veya bilemiyor. Sabah bir konu vardı, PUBG Mobile falan, adam bir Pass almış ve 5-6 kez daha başka Pass'lerden bahsetmiş. Şimdi cevapsız soruda görse biri nasıl çözsün? Oyunu oynayan çok kişi yok aramızda o durumda yukarıda durması sadece yer işgal edecektir bence.
Hocam bence normal ya bir sorun çıkıyor 100 kişiden 1 kişi anca biliyor veya bilemiyor. Sabah bit konu vardı PUBG Mobile falan adam bir Pass almış 5-6 kez daha başka Pass'lerden bahsetmiş şimdi cevapsız soruda görse biri nasıl çözsün veya oyunu oyayan çok kişi yok aramızda o durumda yukarıda durması sadece yer işgal edecektir bence.
Hocam bir zahmet de biri mesaj yazsın yani. Burası sonuç olarak bir forum. Bu forumun açılma amacı ise insanların birbirlerine yardım etmesidir. Diyelim ki biri laptopuna yanlışlıkla su döktü konu aşağıya kaydı ve acil yardım istiyor. Böyle durumlar için de mi gereksiz?
Hocam dediğim şeyle dediğiniz şeyin pek alakalı olduğunu düşünmüyorum zaten. Genelde herkesin bilgisi olduğu konular sorun yaşamıyor. İnsanların bilgili olmadığı konular cevapsız kalıyor. Bunları çözecek zaten çok az kişi var. Zaten bazı arkadaşlarımız belli başlı alanlarda bu insanlara ellerinden geldikçe yardımcı olmaya çalışıyorlar gördüğüm kadarıyla. Yardım etmek isteyen her türlü etmeye çalışır zaten. İstemeyen adam varsa da daha da adamı zorlamak mantıklı bir seçenek olmaz bence.
Hocam dediğim şeyle dediğiniz şeyin pek alakalı olduğunu düşünmüyorum zaten. Genelde herkesin bilgisi olduğu konular sorun yaşamıyor. İnsanların bilgili olmadığı konular cevapsız kalıyor. Bunları çözecek zaten çok az kişi var. Zaten bazı arkadaşlarımız belli başlı alanlarda bu insanlara ellerinden geldikçe yardımcı olmaya çalışıyorlar gördüğüm kadarıyla.
Hocam fakat konu mesaj almayınca kişi tekrar ilgili konuyu açsa ban yiyor. Hiçbir şekilde cevap almayan bir konunun günde sadece 1 kez yeni açılan konular bölümüne çıkması neden gereksiz anlamıyorum.
Hocam neresi karmaşık olur? Adamın konusu mesaj almamış acil yardıma ihtiyacı var ve sadece günde 1 kez yeni açılan konular kısmına konusunu çıkarabilir. Bundan ne olacak acaba?