Zeiron kasada A520M-F anakartın BIOS'u nasıl güncellenir?

ErenWendigo

Üyecik
Öncelikle merhaba, Zeiron kasa kullanıyorum fakat anakartın BIOS'unu güncellemek istiyorum. Nasıl ve nereden yeni sürümü indirip kurulumu yapabilirim? Bilmediğim için size danışmak istedim. BIOS'um eski tip yani Legacy BIOS olarak geçiyor, yardımcı olabilir misiniz? Secure Boot'u enable yapıp kaydedip PC'yi yeniden başlattığımda Windows açılmıyor ve kırmızı buton şeklinde hata veriyor. Hata da şu şekilde: ''Secure Boot Violation - Invalid signature detected'' hatası alıyorum, lütfen yardımcı olur musunuz? Bazı oyunları ve özellikle Valorant açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin önce UEFI olması lazım. Sistemin linki mevcutsa iletir misin? Doğrudan direkt A520M-F bir model yok, ya da CPU-Z programı ile mainboard kısmını iletin. 24 Haziran'dan sonra Windows Secure Boot ile ilgili değişikler yaptı, güncel Windows ile temiz kurulum da yapmanız gerekli. Secure Boot açtığınız zaman CSM ayarı disabled olmalı. Secure Boot mode standart olmalı. OS type menüsü varsa Windows UEFI'ya da other OS seçeneği ile denemek gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…