Zelda bilgisayarda nasıl oynanır?

mehmetMustafa

Çalışkan
Benzer konular buldum ama indirilen ROM bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı acaba? Türkçe oynamak istiyorum bilgisayardan.

Emulatörler yasaklanmadı. Buradan hem ROM aracını hem oyunlarını indirebilirsiniz. Ben aktif olarak kullanıyorum bu siteyi. Türkçe yok sadece.

Emulatör neden yasaklansın ki?
Türkçe oynamak istiyorsan hacklenmiş ROM dosyaları mevcut, NES veya SNES için internette aratabilirsin.

Birden fazla emülatörü bir arada kullanmak istersen RetroArch öneririm. Onun dışında x oyunu ROM şeklinde arama yaparsan aradığını bulursun. Bu rehber'de yardımcı olacaktır.

Birden fazla emülatörü bir arada kullanmak istersen RetroArch öneririm. Onun dışında X oyunu ROM şeklinde arama yaparsan aradığını bulursun. Bu Rehber'de yardımcı olacaktır.

Hocam bu güvenilir ROM indirme sitesi var mı videoyu tam açamıyorum şu an müsaitlik durumunda.

Hocam bu güvenilir ROM indirme sitesi var mı videoyu tam açamıyorum şu an müsaitlik durumunda.

Benim attığımı gördüyseniz eğer kullanabilirsiniz. Ekstra başka ROM indirme sitesi kullanmanıza gerek yok. Bu video da yardımcı olur size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…