Zelda bilgisayarda nasıl oynanır?

Benim attığımı gördüyseniz eğer kullanabilirsiniz. Ekstra başka ROM indirme sitesi kullanmanıza gerek yok. Bu video da yardımcı olur size.

Bu güvenilir mi hocam? Sizin mesajınızla birlikte gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu güvenilir mi hocam? Sizin mesajınızla birlikte gördüm.

Güvenilir olmasa buraya atmazdım değil mi?

Gönül rahatlığıyla kullanırsınız. Ama dediğim gibi Türkçe değil sadece. Başka zaten Türkçe dil oyunları ROM olarak indirip oynamanız doğal olarak mümkün değil. Ama arkadaşın dediği gibi ''Türkçe oynamak istiyorsan hacklenmiş ROM dosyaları mevcut, NES veya SNES için internette aratabilirsin.'' demiş. Buna bakabilirsin.

Bu konularda Cemu, Yuzu vs. indirip yama kuruyorlar, onlara olmuyor mu?
Türkçe yamalarını gördüm.

Bu konularda cemu. Yuzu vs indirip yama kuruyorlar onlara olmuyor mu?
Türkçe yamalarını gördüm.

@GodOfWar sizin attığınız siteden ROM indirip Cemu ile kursam olmuyor mu, şimdi nasıl ki bu?

Bu Konularda Cemu. Yuzu Vs indirip Yama Kuruyorlar Onlara olmuyor mu?
Türkçe yamalarını gördüm

@GodOfWar sizin attığınız siteden ROM indirip cemu ile kursam olmuyor mu şimdi nasıl ki bu.

Deneyebilirsiniz. Ama duckstation kullanın. Duckstation kullanışlıdır. Cemu ile deneyin ilk etapta.

Deneyebilirsiniz. Ama duckstation kullanın. Duckstation kullanışlıdır. Cemu ile deneyin ilk etapta.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild ve
Zelda: Tears of the Kingdom yokmuş sizin attığınız linkte.

Hocam, bu güvenilir ROM indirme sitesi var mı? Videoyu tam açamıyorum şu an müsaitlik durumunda.
Genel olarak çoğu sorunsuz, sadece reklamlara dikkat et. Reklam engelleyici kullanman iyi olur. İndirdiğin dosya, .exe uzantılı falan olmadıktan sonra sorun olmaz. Dosya uzantısı zaten o konsolun uzantısıyla aynı oluyor.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild ve
Zelda: Tears of the Kingdom yokmuş sizin attığınız linkte.
Switch için nasıl ROM bulursunuz bilmiyorum. Emülatör kısmı da biraz sıkıntılı. Nintendo kapattırıp duruyor, geliştiriciler ise yenisini yapmaktan vazgeçmiyor. Ama eski konsol ROM'larını ve emülatörlerini kullanmak daha kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…