Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.767 Çözümler 9 Beğeniler 2.701 Yer KKTC | Gazimağusa 20 Şubat 2026 #1 Zen Browser kullanıyorum. Başka tarayıcılarda bu problemi yaşamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2026
Çözüm DTP Aaron 20 Şubat 2026 Zen DRM support DRM desteği yok şu an tarayıcı da başka tarayıcı kullanmanız lazım.
DTP Aaron Uzman Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 31 Çözümler 1 Beğeniler 12 20 Şubat 2026 #2 Zen DRM support DRM desteği yok şu an tarayıcı da başka tarayıcı kullanmanız lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
Reend Başarılı Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 990 Makaleler 2 Çözümler 19 Beğeniler 1.437 Yer Rook Islands 20 Şubat 2026 #3 Zen Browser şu anda DRM desteklemiyor hocam maalesef. O yüzden Netflix tarzı streaming sitelerinden video izleyemiyorsunuz. Artı 0 Eksi
Zen Browser şu anda DRM desteklemiyor hocam maalesef. O yüzden Netflix tarzı streaming sitelerinden video izleyemiyorsunuz.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.767 Çözümler 9 Beğeniler 2.701 Yer KKTC | Gazimağusa 20 Şubat 2026 #4 Reend dedi: Zen Browser şu anda DRM desteklemiyor hocam maalesef. O yüzden Netflix tarzı streaming sitelerinden video izleyemiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... DTP Aaron dedi: Zen DRM support DRM desteği yok şu an tarayıcı da başka tarayıcı kullanmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Yapmayın ya, yakın zamanda gelir diye umuyorum o zaman. Artı 0 Eksi
Reend dedi: Zen Browser şu anda DRM desteklemiyor hocam maalesef. O yüzden Netflix tarzı streaming sitelerinden video izleyemiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... DTP Aaron dedi: Zen DRM support DRM desteği yok şu an tarayıcı da başka tarayıcı kullanmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Yapmayın ya, yakın zamanda gelir diye umuyorum o zaman.
Reend Başarılı Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 990 Makaleler 2 Çözümler 19 Beğeniler 1.437 Yer Rook Islands 20 Şubat 2026 #5 Ethem Efe dedi: Yapmayın ya, yakın zamanda gelir diye umuyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle, kısa zamanda çok fazla kullanıcıya erişti. Tam sürüm gelince düşünüyorlardır muhtemelen. Artı 0 Eksi
Ethem Efe dedi: Yapmayın ya, yakın zamanda gelir diye umuyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle, kısa zamanda çok fazla kullanıcıya erişti. Tam sürüm gelince düşünüyorlardır muhtemelen.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.767 Çözümler 9 Beğeniler 2.701 Yer KKTC | Gazimağusa 20 Şubat 2026 #6 Reend dedi: Büyük ihtimalle, kısa zamanda çok fazla kullanıcıya erişti. Tam sürüm gelince düşünüyorlardır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Lisans istemişler zaten, Google'dan onay beklediklerini dile getirmişler. Kullanıcılar google desteğe yazarak süreci hızlandırabiliyor galiba. Artı 0 Eksi
Reend dedi: Büyük ihtimalle, kısa zamanda çok fazla kullanıcıya erişti. Tam sürüm gelince düşünüyorlardır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Lisans istemişler zaten, Google'dan onay beklediklerini dile getirmişler. Kullanıcılar google desteğe yazarak süreci hızlandırabiliyor galiba.