Zen Browser'a DRM desteği eklendi mi?

Yer
Unknown
Esenlikler.

Şu an aktif olarak Helium Browser kullanıyorum ancak ufaktan başka bir tarayıcıya geçiş yapmayı planlıyorum. Çünkü Helium Browser'a pek alışamadım ve üçüncü taraf çerezlere izin vermeme rağmen Google hesaplarımdan çıkış yapılıyor. Bir süredir aklımda Zen Browser var; arayüzü, Firefox tabanlı olması ve performans odaklı bir tarayıcı olması epey ilgimi çekiyor.

Fakat daha önce araştırdığımda Zen Browser'da Netflix, Spotify veya Amazon Prime gibi platformlarda içerik oynatabilmek için şart olan DRM desteğinin olmadığını okumuştum. Son gelen güncellemelerle beraber Zen Browser'a bu DRM desteği resmi olarak eklendi mi?

Aranızda aktif olarak Zen Browser'ı kullanıp, bu platformları sorunsuz kullanabilen varsa, deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim. İyi Sosyaller!

Özellikle bir sebebiniz yoksa direkt Stok Firefox kullanmanızı tavsiye ederim. Gizlilik ile ilgili ayarları siz kendiniz de about:config sayfasından yapabilirsiniz.

Fikriniz için teşekkür ediyorum. Başka bir tarayıcıya geçmek için biraz araştırma yapacağım sanırım.

Ne demek... Konu Firefox ile ilgili olunca bunu söyleme gereği hissettim ancak şunu da söylemek isterim, eğer amaç hız ise Chromium tabanı bu konuda Firefox tabanından çoook önde.

Ne demek... Konu Firefox ile ilgili olunca bunu deme gereği hissettim ancak şunu da söylemek isterim, eğer amaç hız ise Chromium tabanı bu konuda Firefox tabanından çoook önde.
Evet hocam, farkındayım. Dediğim gibi, biraz araştırma yapıp öyle karar vermeyi düşünüyorum. Tekrardan teşekkür ederim.

LibreWolf öneririm hocam en iyi tarayıcıdır bana göre. DRM ayarlardan aktifleştirilebilir. Firefox önermem, verileri toplayıp satıyor.

Zaten bundan dolayı "Gizlilik ayarlarını about:config sayfasından siz de yapabilirsiniz." dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…