Çözüldü Zengin Kız Fakir Oğlan dizisindeki Şükrü'nün "Kuru fasulye ve ben" sahnesi kaçıncı bölüm?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vaper06

Becerikli

TikTok'da görmüştüm 0.22'de geçiyor. Bütün bölümlerini hızlı hızlı geçerek baksam da bulamadım. Bu sahnenin olduğu uzun video, belki yardımcı olur konunun aydınlanması için.

Çözüm

1738586743965.webp

Hocam dışarı çıkmıştım da yeni geliyorum videoda 0:22 saniyede geçen kısım var tam burasını kast etmiştim ben. Hatta bundan sonraki gelen bir sahne daha var 56 Bölüm başları. Attığınızı da biliyordum. Benim dediğim kısımda "Kuru fasulye ve ben" diyor. Ama Editin başındaki bölümü de yazarak diğer arkadaşların işine yarayacaktır. Arkadaşlar herhalde benim kafa Tam İskenderi gömünce çalıştı, tekrar araştırdım benim uzmanlık alanıma giriyor araştırmak size şöyle formül vereyim: YouTube Transkript+Ctrl.F+Bölümleri Araştırmak=Bulmak. CIA gibi iz sürerseniz mesela kısa kolluyu neden giydi? Yaz olduğu için tamam peki? Yazın çekilen bölümlere bak ;)

48:45 Dakika

1738586743965.webp

Hocam dışarı çıkmıştım da yeni geliyorum videoda 0:22 saniyede geçen kısım var tam burasını kast etmiştim ben. Hatta bundan sonraki gelen bir sahne daha var 56 Bölüm başları. Attığınızı da biliyordum. Benim dediğim kısımda "Kuru fasulye ve ben" diyor. Ama Editin başındaki bölümü de yazarak diğer arkadaşların işine yarayacaktır. Arkadaşlar herhalde benim kafa Tam İskenderi gömünce çalıştı, tekrar araştırdım benim uzmanlık alanıma giriyor araştırmak size şöyle formül vereyim: YouTube Transkript+Ctrl.F+Bölümleri Araştırmak=Bulmak. CIA gibi iz sürerseniz mesela kısa kolluyu neden giydi? Yaz olduğu için tamam peki? Yazın çekilen bölümlere bak ;)

48:45 Dakika

Son düzenleme:
Çözüm
Doğru, 22. saniyedeki bölümü aradığınıza dikkat etmedim. Bulmanıza sevindim.
Ben Şükrü ile Hüseyin'nin Çocuklar Duymasın'da "Hüseyin abim PSV Eindhoven hastalığına yaklanmış" diye mizah akımı vardı bölümünü de bulmuştum 1-2 Gün uğraştım Çocuklar Duymasın'nın izlemediğim eski bölümleri kalmamıştı, eski Star TV bölümlerden bulmuştum. Onunda konusunu açmıştım bulamadığım için yine iş başa düşmüştü. 😪

Geri
Yukarı Alt