Fatahhteto
Becerikli
Günün sonunda gacha oyunu. Oyun geliştikçe, üzerine yeni özellikler konuldukça, hikaye ilerletildikçe oyunda ilerlemek daha zorlu olacak. Gacha oyunlarının genel bir kapanıdır. Sürekli grind, kasa aç, grind, kasa aç denkleminin içinde kalacaksın. Diğer oyunların özellikle öyle yapılmış olması, Zzz'nin de öyle olmadığı anlamına gelmiyor. Hepsi goonerbait gacha oyunu. Hikaye derinliği, oynanış derinliği olmayan, paranın konuştuğu zamanınızı boşa harcadığınız oyun türü.
Zamanınızı boşa harcama kısmı biraz iddialı olmuş sanki. Aslında haklısın ama bunu bu oyun türüne özelmiş gibi söylemek garip. Şahsen dediğin şeylere katılıyorum ama günün sonunda eğleniyorum da. Oyunun genel bait olduğunun farkındayım ama 5-6 saat Witcher gibi güzel hikayeli oyun oynamak yerine (ki Witcher serisini severim ve bayağı oynadım) gidip bu oyunlardan birini oynayıp zevk alıyorsam aslında çok da bir şey fark ettirmiyor. Oyun dediğiniz şey gerçek hayatta bu saat sürelerini geçince her türlü zararlı ve zaman kaybı.