Çözüldü Ziraat Bankası hesabı varken KYK bursu çıkarsa ne olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, Ziraat Bankası'nda biri TL diğeri altın olmak üzere iki adet vadesiz hesabım ve bir adet de banka kartım var. Az önce KYK burs başvurusu yaptım ve yaparken Ziraat Bankası'yla ilgili bazı seçenekler seçtirdi. Hesap yoksa hesap açılacağı falan yazıyordu. Bankkart Genç, Vadesiz Hesap, İnternet Bankacılığı, Kredi Kartı ve Harçlık Avans seçeneklerini seçtim, son 2 seçenek harici zorunluydu zaten.

Sorum ise şu: Burs onaylanırsa burs için ayrı bir hesap ve o hesaba bağlı bir kart mı açılmış olacak?

Bankkart Genç kartın zaten hem banka hem kredi kartı olduğu yazıyordu. Mevcut hesaplarımla ve mobil bankacılık şifremle ilgili bir sorun vs. oluşmaz değil mi? Daha önce böyle bir durum yaşamış olan varsa ve beni aydınlatırsa çok sevinirim.

Son düzenleme:
Çözüm
Sorum ise şu: Burs onaylanırsa burs için ayrı bir hesap ve o hesaba bağlı bir kart mı açılmış olacak
Genelde okuduğun okulun yanındaki şubeye özel bir tane hesap oluşturuyorlar. Oraya yatıyor diye biliyorum.
Bankkart Genç kartın zaten hem banka hem kredi kartı olduğu yazıyordu. Mevcut hesaplarımla ve mobil bankacılık şifremle ilgili bir sorun vs. oluşmaz değil mi?
Evet hem kredi kartı hem de banka kartı. Aynı bankacılık şifrenizle giriş yapıyorsunuz. Hesaplar tek bir yerde aynı menüde gözüküyor.
Sorum ise şu: Burs onaylanırsa burs için ayrı bir hesap ve o hesaba bağlı bir kart mı açılmış olacak
Genelde okuduğun okulun yanındaki şubeye özel bir tane hesap oluşturuyorlar. Oraya yatıyor diye biliyorum.
Bankkart Genç kartın zaten hem banka hem kredi kartı olduğu yazıyordu. Mevcut hesaplarımla ve mobil bankacılık şifremle ilgili bir sorun vs. oluşmaz değil mi?
Evet hem kredi kartı hem de banka kartı. Aynı bankacılık şifrenizle giriş yapıyorsunuz. Hesaplar tek bir yerde aynı menüde gözüküyor.

Çözüm
Burs almadan önce Ziraat hesabım vardı. Burs almaya başlayınca farklı şubeye ait Ziraat hesabı açıldı, ikisi de senin adına zaten. Ziraat uygulamasına girdiğinde ikisini de görebiliyorsun. Yani dümdüz 2 tane hesap gibi düşün işte. Üstte söylendiği gibi ikisine de aynı anda erişebiliyorsun mobil uygulamaya giriş yapınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…