Bu Allah'ın belası bankaya dün giris yapmak istedim, banka kartiniz bulunmamaktadır diye saçma sapan uyarı aldım. Silip geri yükledim, hesabıma girmeye çalıştım, şimdi de telefonunuza gelen Ziraat onay bildirimini onaylayın diyor ancak ortada bir onay bildirimi yok. Müşteri hizmetlerini aradım, 18 yaş altı olduğum için destek veremiyorlarmışmış. Nasıl cozebilirim bu sorunu? 18 olunca yakacağım bu lanet kartı zaten.
Uygulamayı açtığında giriş yapmadan hemen alt tarafta veya yan menüde "Ziraat Onay" diye bir buton var. Bazen bildirim üstten düşmez, manuel olarak o menüye girip onaylaman gerekir. Dener misin?
Uygulamayı açtığında giriş yapmadan hemen alt tarafta veya yan menüde "ziraat onay" diye bir buton var. Bazen bildirim üstten düşmez, manuel olarak o menüye girip onaylaman gerekir. Dener misin?
Bu Allah'ın belası bankaya dün giris yapmak istedim, banka kartiniz bulunmamaktadır diye saçma sapan uyarı aldım. Silip geri yükledim, hesabıma girmeye çalıştım, şimdi de telefonunuza gelen ziraat onay bildirimini onaylayın diyor ancak ortada bir onay bildirimi yok. Müşteri hizmetlerini aradım, 18 yaş altı olduğum için destek veremiyorlarmışmış. Nasıl cozebilirim bu sorunu? 18 olunca yakacağım bu lanet kartı zaten.
Bu Allah'ın belası bankaya dün giris yapmak istedim, banka kartiniz bulunmamaktadır diye saçma sapan uyarı aldım. Silip geri yükledim, hesabıma girmeye çalıştım, şimdi de telefonunuza gelen Ziraat onay bildirimini onaylayın diyor ancak ortada bir onay bildirimi yok. Müşteri hizmetlerini aradım, 18 yaş altı olduğum için destek veremiyorlarmışmış. Nasıl cozebilirim bu sorunu? 18 olunca yakacağım bu lanet kartı zaten.
Bilgilendirme için teşekkürler. Silmemdeki sebep geçen sefer buna benzer bir uygulama hatası alıyordum müşteri temsilcisi silip yükleyin düzelir demişti ve düzelmişti o sebepten aslında.
Denemedim hocam, uygun bir zamanda deneyeyim o halde.
@SY9, şimdi denedim web üzerinden girmeyi ve oldu hocam teşekkürler. Web üzerinden giriş yapıp cihaz eşleşmesini kaldırdım, ardından telefondan normal giriş yaptım.