Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Daffy Duck

Üstün
Yer
İstanbul
Bu Allah'ın belası bankaya dün giris yapmak istedim, banka kartiniz bulunmamaktadır diye saçma sapan uyarı aldım. Silip geri yükledim, hesabıma girmeye çalıştım, şimdi de telefonunuza gelen Ziraat onay bildirimini onaylayın diyor ancak ortada bir onay bildirimi yok. Müşteri hizmetlerini aradım, 18 yaş altı olduğum için destek veremiyorlarmışmış. Nasıl cozebilirim bu sorunu? 18 olunca yakacağım bu lanet kartı zaten.

Çözüm
Web üzerinden giriş yapmayı denediniz mi? Daha önce onaydan sonra SMS istiyordu, giriş yapılıyordu.
Uygulamayı açtığında giriş yapmadan hemen alt tarafta veya yan menüde "ziraat onay" diye bir buton var. Bazen bildirim üstten düşmez, manuel olarak o menüye girip onaylaman gerekir. Dener misin?

Konu sahibi uygulamayı silip geri yüklediği için, bu yöntem işe yaramaz.

Bu Allah'ın belası bankaya dün giris yapmak istedim, banka kartiniz bulunmamaktadır diye saçma sapan uyarı aldım. Silip geri yükledim, hesabıma girmeye çalıştım, şimdi de telefonunuza gelen ziraat onay bildirimini onaylayın diyor ancak ortada bir onay bildirimi yok. Müşteri hizmetlerini aradım, 18 yaş altı olduğum için destek veremiyorlarmışmış. Nasıl cozebilirim bu sorunu? 18 olunca yakacağım bu lanet kartı zaten.

SMS ya da kimlik ile giriş seçeneği yok mu?

Bu Allah'ın belası bankaya dün giris yapmak istedim, banka kartiniz bulunmamaktadır diye saçma sapan uyarı aldım. Silip geri yükledim, hesabıma girmeye çalıştım, şimdi de telefonunuza gelen Ziraat onay bildirimini onaylayın diyor ancak ortada bir onay bildirimi yok. Müşteri hizmetlerini aradım, 18 yaş altı olduğum için destek veremiyorlarmışmış. Nasıl cozebilirim bu sorunu? 18 olunca yakacağım bu lanet kartı zaten.
Mobil Bankacılık uygumaları çıkış yapılmadan silinmez, silerseniz bu durum oluşur.

Mobil Bankacılık uygumaları çıkış yapılmadan silinmez, silerseniz bu durum oluşur.
Bilgilendirme için teşekkürler. Silmemdeki sebep geçen sefer buna benzer bir uygulama hatası alıyordum müşteri temsilcisi silip yükleyin düzelir demişti ve düzelmişti o sebepten aslında.

Web üzerinden giriş yapmayı denediniz mi? Daha önce onaydan sonra SMS istiyordu, giriş yapılıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Denemedim hocam, uygun bir zamanda deneyeyim o halde.

@SY9, şimdi denedim web üzerinden girmeyi ve oldu hocam teşekkürler. Web üzerinden giriş yapıp cihaz eşleşmesini kaldırdım, ardından telefondan normal giriş yaptım.

Son düzenleme: