Ziraat Bankası müşterisi olan herkes, Süper Şube başvurusu yapmalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ömer_Yeter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 453
  • Etiketler Etiketler
    ziraat

Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Arkadaşlar, ben bugün bu Süper Şube olaylarına girdim. Daha doğrusu başvurdum diyelim. Ve size söyle söyleyebilirim ki yaptığıma değdi. En güzel özelliği bence EFT ve havalede yüzde 50 komisyon ücretlerinini indirilmesi ve bun ek olarak da limitlerin gene aynı oranla artırılmasıdır.

Detaylar için: https://www.ziraatbank.com.tr/tr/super-sube/ziraat-super-sube-nedir

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bir sorun yaşadığımda subeye gidip hizmet alabilecek miyim? Bir de bunu açınca IBAN değişiyordu en son.

Yanlış bilgi: Süper Şube kullanıcıları da geleneksel şube hizmetinden faydalanabilir.
Sonra bir sorun olunca şubeye gittiğimizde '' beyefendi siz online müşterisiniz, sadece online kanallardan hizmet alabilirsiniz'' deyip kovsunlar bizi. Ziraat kullanmaktaki ana amaç şubelerin bol olması ve erişim kolaylığı.

Bana başvuru süreci boyunca "Artık şubeye gidemezsiniz." denilmedi hocam.

Engelli vatandaslar disinda bos bir sey. Hos, engelli vatandaslar daha online bankaciliik kullanamiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…