Ziraat Bankası'ndan Mastercard nasıl talep edilir?

Shadow00 6

Gelişen
Dostlar Troy bir tane Ziraat kartım var. Kampanya ve alışveriş çeşitliliği açısından daha kötü diyorlar. Mastercard için şubeye gitmeden bir başvuru yapabilir miyim? Nasıl yapacağımı da anlatırsanız sevinirim.

Uygulamadan yeni kredi kartı başvurusu dediğiniz zaman kart tipi troy olsun mu diyor, hayır derseniz visa/mastercard geliyor.

Ben sorduğumda müşteri hizmetleri ilgileniyor ve adresinize teslim şeklinde olacak demişti. Bir arayıp sorun bence. Şubeden olmuyormuş.

Şubeden yapacaksanız başvuruyu direkt yurt dışına çıkıcam diyin mastercardı yapıştırıyorlar.

Uygulamadan yeni kredi kartı başvurusu dediğiniz zaman kart tipi troy olsun mu diyor, hayır derseniz visa/mastercard geliyor.
Hocam kredi kartı olmaz, vadesiz olarak açmam gerekiyor.

Hocam kredi kartı olmaz, vadesiz olarak açmam gerekiyor.
Mevcut banka kartini iptal edip yeni banka karti cikartirken TROY istemedigini belirtirsen Visa veya Mastercard gonderirler. Onunla ugrasamam karisik diyorsan müsteri hizmetlerini arayip soylersen yardimci olurlar.

Ben dümdüz arayıp Mastercard istiyorum demiştim göndermişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…