Dostlar Troy bir tane Ziraat kartım var. Kampanya ve alışveriş çeşitliliği açısından daha kötü diyorlar. Mastercard için şubeye gitmeden bir başvuru yapabilir miyim? Nasıl yapacağımı da anlatırsanız sevinirim.
Dostlar Troy bir tane Ziraat kartım var. Kampanya ve alışveriş çeşitliliği açısından daha kötü diyorlar. Mastercard için şubeye gitmeden bir başvuru yapabilir miyim? Nasıl yapacağımı da anlatırsanız sevinirim.
Mevcut banka kartini iptal edip yeni banka karti cikartirken TROY istemedigini belirtirsen Visa veya Mastercard gonderirler. Onunla ugrasamam karisik diyorsan müsteri hizmetlerini arayip soylersen yardimci olurlar.
Dostlar Troy bir tane ziraat kartım var. Kampanya ve alışveriş çeşitliliği açısından daha kötü diyorlar. Mastercard için şubeye gitmeden bir başvuru yapabilir miyim? Nasıl yapacağımı da anlatırsanız sevinirim.