Ziraat Bankası'nın müşteri hizmetleri neden bu kadar kötü?

Ziraat kartımdan ısrarla para çekmeye çalışan yerin adını atmış olduğu mesajda belirtmediği için aramış olduğum Ziraat Bankası'nın müşteri hizmetlerinin kahvehane gibi olması şaşırtıcı geldi. İlk önce ''Şüpheli işlem'' olarak tuşlama gerçekleştirdim ve bağlandığım kişi bir süre sonra ilginç bir şekilde ''İşleminizi görüntüleyemiyorum, şifre ile giriş yaparak normal müşteri hizmetlerine bağlanın.'' dedi. Daha sonra normal müşteri hizmetlerine bağlandığımda ise açan kişi umursamaz tavırlarla ''X yer çekmeye çalışmış, arkadaşım.” gibi ifadeler kullandı.

Daha sonra ise başka bankalarda olduğu ile ilgili bilgi sahibi olduğum ''Aboneliklerimi görüntüleyebiliyorum?'' dediğim zaman ise ''Biz göremiyoruz, kendin araştıracaksın.'' diyerek azarlayacı bir tavırla konuştu karşıdaki kişi.

Birçok bankaya üyeliğim var, bu aralar zorunluluktan Ziraat Bankası kullanıyorum ve bu müşteri hizmetleri deneyimi gerçekten çok ilginç geldi.

Demirören'e kredi verenlerden PTT ile yarışır bir çalışma yöntemi dışında bir şey beklemek mümkün değil anlaşılan. Sanarsınız zorla çalıştırıyorlar.

Son düzenleme:
Bir nevi devlet dairesi çok bir beklentiniz olmasın saçma sapan tripli egolu kaçık dolu bankası da müşteri temsilcileri de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…