Ziraat kart ile alışveriş yaparken "banka kaynaklı hata" sorunu

Check Engine

Becerikli
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım ama bugün alışveriş yapmaya çalıştığımda "banka kaynaklı hata" deyip duruyor. Bu sorunu benim gibi yaşayan başka var mı?

Acaba kartınızı bilmeden işlem kısıtı mı uyguladınız? Yani yurt dışı veya içi ayarlarından bahsediyorum.

Bütün ayarlarım açık da hocam, yalnız ben şimdi Trendyol'dan alışveriş yaptım kartım geçti ama Gamesatış Gpay ödemesinde bankanızda sorun oluştu diyor gamesatışa yazdım bizde sorun yok diyor onu anlamadım.

Ya Ziraat'in kötü yanı. Büyük ihtimal bloke olmuş geçen hesaba girmeye çalışırken 2 kere yanlış şifre girdim. Dirrek hesap bloke oldu düzeltene kadar 2 saat uğraştık.

Müşteri hizmetleri ile çözdüm.

2 hafta önce Gpay da geçiyordu şimdi geçmiyor kartım çok saçma.

Moderatörün isteği: Sorunu nasıl çözdüm?

Şimdi şöyle dediğim gibi hesap bloke oldukdan sonra biraz şifremi unuttum kısmıyla cebelleştim olmadı. Sonra müşteri hizmetlerini aradım sonra hesabın bloke olduğunu otomatik gördü şifre sıfırlamak için kod gönderdi girdim sıfırlama ekranı çıktı ordan ayarladım ve bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…