Zoko Melody vs Game Master

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DarkMen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 159
  • Etiketler Etiketler
    game
Bütçe
₺1500
Parçalarınızın boyutları uyumlu mu diye baktınız mı? Ve bu iki seçenekten Game Master daha iyi, Zoko'nun hava girişi yok gibi duruyor.

Parçalarınızın boyutları uyumlu mu diye baktınız mı? Ve bu iki seçenekten Game Master daha iyi, Zoko'nun hava girişi yok gibi duruyor.
Evet hocam, parçalarda uyumluluk sıkıntısı yok;
Ryzen 5 3600.
RX 6600 XT.
Aorus B450M.

Game Master daha iyi, Zoko'nun hava girişi yok gibi duruyor.
Cahilliğime verin, Game Master'ın hava girişi nerede tam olarak hocam? Görsel iletebilir misiniz?

Site dogru ama Hepsiburada'da daha uygun 1.100 TL olmasi lazim bu fiyata alabilecegin en guzel kasa NZXT markasi kasanin klonu diyebilirim kalite olarak da iyi. Zeko melody kasasının yorumlarina merak edip bakmıştım geçtiğimiz gunlerde saç kalınlığının iyi olmadigini söylüyorlardı.

Anladım, ürün güzel görünüyor. Fiyatına göre de iyi gibi, fanlar molex olarak mı? Fan hızı, ve ışıklar kontrol edilebiliyor mu? Ayrıca hava akışı nasıl bu kasanın? Bilginiz var mı? Şu an kullandığım "Everest Bumpy" kasadan geçeceğim, önerir misiniz? Kasayı camsız kullanıyorum ama baya bi' tozlanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu link; https://app.hb.biz/FPWwgfxVbjUU

İnceleme videosu;

Ben daha çok böyle kompakt tasarım sevdiğim için şu an bir bilgisayar toplayacak olsaydım kesinlikle bu kasayı tercih ederdim videodan detaylarına ulaşabilirsin. Ek olarak BitFenix enso Mesh'de iyi kasa daha buyuk 4 fanli ariyorsan ona da bakabilirsin.

Çok teşekkür ederim, sanırım tercihim Dark GT Pro olacak. Öneriniz için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…