Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.691 12 Temmuz 2025 #11 Rizeli, LGS'den tam puan almış ve imam hatip liselerine gidecek Başkada sözüm yok artık. Bir şey şöylesek boş iş. Yardım çığlığı atacağım artık. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2025
Rizeli, LGS'den tam puan almış ve imam hatip liselerine gidecek Başkada sözüm yok artık. Bir şey şöylesek boş iş. Yardım çığlığı atacağım artık.
3 3035 Yetkin Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 2.301 Çözümler 11 Beğeniler 1.660 12 Temmuz 2025 #12 Aakons dedi: Rizeli, LGS'den tam puan almış ve imam hatip liselerine gidecek Başkada sözüm yok artık. Bir şey şöylesek boş iş. Yardım çığlığı atacağım artık. Genişletmek için tıkla... Geleceğin fesli deli kadir kısıroğlu.
Aakons dedi: Rizeli, LGS'den tam puan almış ve imam hatip liselerine gidecek Başkada sözüm yok artık. Bir şey şöylesek boş iş. Yardım çığlığı atacağım artık. Genişletmek için tıkla... Geleceğin fesli deli kadir kısıroğlu.