Voski234 Çalışkan Katılım 24 Ağustos 2026 Mesajlar 9 Beğeniler 1 Bugün 19:28 #1 Paragrafım genellikle çok iyi, bu yüzden daha zor bir kitaba geçmek istiyorum. ÖSYM ayarında soruları varsa benim için iyi olur. Teşekkürler.
Paragrafım genellikle çok iyi, bu yüzden daha zor bir kitaba geçmek istiyorum. ÖSYM ayarında soruları varsa benim için iyi olur. Teşekkürler.
Michael MYERS 127 Seçkin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.555 Çözümler 99 Beğeniler 7.046 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 19:30 #2 Çok iyiyse denemelerle ilerle. Paragrafla zaman kaybetmek yerine diğer derslere bak. İlle de istiyorsan LİMİT bakabilirsin.
Çok iyiyse denemelerle ilerle. Paragrafla zaman kaybetmek yerine diğer derslere bak. İlle de istiyorsan LİMİT bakabilirsin.
1 14742 7 Yetkin Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 1.004 Çözümler 4 Beğeniler 666 Bugün 20:27 #3 Michael MYERS dedi: Çok iyiyse denemelerle ilerle. Paragrafla zaman kaybetmek yerine diğer derslere bak. İlle de istiyorsan LİMİT bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Travmalarım tetiklendi. Limit benim için inanılmaz zordu Apotemi de çözdüm fakat Limit kadar değildi.
Michael MYERS dedi: Çok iyiyse denemelerle ilerle. Paragrafla zaman kaybetmek yerine diğer derslere bak. İlle de istiyorsan LİMİT bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Travmalarım tetiklendi. Limit benim için inanılmaz zordu Apotemi de çözdüm fakat Limit kadar değildi.
KS KS Voski234 Çalışkan Katılım 24 Ağustos 2026 Mesajlar 9 Beğeniler 1 Bugün 21:07 #4 14742 dedi: Travmalarım tetiklendi. Limit benim için inanılmaz zordu Apotemi de çözdüm fakat Limit kadar değildi. Genişletmek için tıkla... Hocam beni de korkuttunuz şimdi.
14742 dedi: Travmalarım tetiklendi. Limit benim için inanılmaz zordu Apotemi de çözdüm fakat Limit kadar değildi. Genişletmek için tıkla... Hocam beni de korkuttunuz şimdi.