Çözüldü Zorunlu askerlik görevinin icra edildiği süreçte GSS prim borcu yazılmaya devam eder mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZCPS21
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 901
  • Etiketler Etiketler
    askerlik
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Zorunlu askerlik vazifesini yaparken, askerlik yapılan süreç boyunca GSS borcu yazılmaya/artmaya devam eder mi?

Çözüm
Aralıkta askerden döndüm, acemilikte sigorta yaptılar, o yaptıkları sigorta Kara Kuvvetleri Komutanlığı adı altında 6 ay boyunca devam ediyor, şimdi kontrol ettiğimde tekrardan GSS aktif olmuş, yani askerde olduğun sürece yazılmıyor.

Sistemde hata olabiliyor hangi iş doğruki kardeşime 8 bin tl borç gözüküyordu sildirdik. Biraz ağlama numarası yap silerler.

Şu an GSS borcun var mı? Bir de ne olarak gidiyorsun askere?
Az bir miktar borç var, işe girip çıktıntan sonra aktif etmişler.

Tecili iptal ettirmedim, sorun çıkmazsa sene içerisinde gitmeyi planlıyorum, gittiğim vakitte de borç yazılır mı diye öğrenmek için danışmak istedim.

Hayır, farklı sigortan başlatılıyor birliğe teslim olduğunda. Sistemde bir hata olup borç eklenmeye devam etse de kolaylıkla sildirebilirsin.
Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Aralıkta askerden döndüm, acemilikte sigorta yaptılar, o yaptıkları sigorta Kara Kuvvetleri Komutanlığı adı altında 6 ay boyunca devam ediyor, şimdi kontrol ettiğimde tekrardan GSS aktif olmuş, yani askerde olduğun sürece yazılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…