Elektronik Zotac GeForce RTX 5080 Gaming Solid Core OC 67.166 TL

Memory'ye +1001 verebilirsin o da azıcık katkıda bulunur bant genişliği artar nasılsa soğutmadan yana sıkıntı yok.

@Xalionis Şimdi test aldım 1080p, test sırasında 290-305 watt arasında gezindi. sonuç bu aynı yani. Stok 4090 24bin civarı falan alıyor.

Son düzenleme:
Aynen birebir aynı çıkmış neredeyse. Şimdi kendi konumda yazdığınız şeyi deniyorum. Oraya bakarsanız bi 8 dakika sonra OCCT atıcam

Aynen birebir aynı çıkmış neredeyse. Şimdi kendi konumda yazdığınız şeyi deniyorum. Oraya bakarsanız bi 8 dakika sonra OCCT atıcam
Stok ayarlarda test alsan 21bin civarı puan ve 70+ derece sıcaklık görürsün, stok hali öyle rezalet bu kartın. İşi bilmeyene can yaktırır.

Stok ayarlarda test alsan 21bin civarı puan ve 70+ derece sıcaklık görürsün, stok hali öyle rezalet bu kartın. İşi bilmeyene can yaktırır.
Aynen öyleydi bu arada

@Yakuza şimdi formattan sonra tekrar ayarladım. Değerler sanki biraz daha arttı temiz windows da.

Dosya Ekleri

• 1777823248257.webp
    4,4 MB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…