70 derece absürt bir değer değil.
Zotac, kendi serisinin en tepe modeli zaten, bir zahmet daha düşük değerlere sahip olsun. 😃
Ama biraz üstüne orta tier RTX 5080 var. https://share.google/PyDYRfWUYNghFmo8s

Baktım biraz araştırdım da hocam 5080'i bu INNO3D'nin fiyatları hemen hemen aynı ama bence gerek yok bana da serin kart lazım ayrıca daha üste çıkmaya gerek de yok zaten seneye belki yeni 5000 serisinden SUPER serisi çıkarsa değiştiririm ya da bana zaten bu yeterli gelir 5070 Ti peki sizce sadece bu iki kart arasından sizce hangisi alınır konuda yazdıklarımdan ZOTAC RTX 5070 Tİ AMP EXTREME İNFİNİTY mi GALAX HOF RTX 5070 Tİ mı sadece bu ikisi arasında karar verirsek hangisi soğutması daha iyidir ve alınır ?

Merhaba. Hangi ekran kartının soğutma performansı daha iyidir ve hangisi daha serin çalışır? Hangisi alınır? Yardımcı olur musunuz? Hangi markanın daha fazla 1 yıl sonra bozulma gibi vakaları var?

Bence Zotac almanız daha iyi olur görüntüsü çok güzel çok hoş ROG Astral 5080 e de benziyor @LH44 hocam siz bilirsiniz arkadaşa önersem mi önermesem mi diye arada kalmıştım sizce nasıl bir kart bütçesini yükseltirse bunda baksın sizce alınır mı bu kart?

Bence Zotac almanız daha iyi olur görüntüsü çok güzel çok hoş ROG Astral 5080 e de benziyor @LH44 hocam siz bilirsiniz arkadaşa önersem mi önermesem mi diye arada kalmıştım sizce nasıl bir kart bütçesini yükseltirse bunda baksın sizce alınır mı bu kart?

Gerek yok o kadarına. Solid, "meh" bir model.

Baktım biraz araştırdım da hocam 5080'i bu INNO3D'nin fiyatları hemen hemen aynı ama bence gerek yok bana da serin kart lazım ayrıca daha üste çıkmaya gerek de yok zaten seneye belki yeni 5000 serisinden SUPER serisi çıkarsa değiştiririm ya da bana zaten bu yeterli gelir 5070 Ti peki sizce sadece bu iki kart arasından sizce hangisi alınır konuda yazdıklarımdan ZOTAC RTX 5070 Tİ AMP EXTREME İNFİNİTY mi GALAX HOF RTX 5070 Tİ mı sadece bu ikisi arasında karar verirsek hangisi soğutması daha iyidir ve alınır ?

Sırf soğutması iyi diye RTX 5080 parasına RTX 5070 Ti almak mantıksız. Son karar sizin artık.

Gerek yok o kadarına. Solid, "meh" bir model.

Sırf soğutması iyi diye RTX 5080 parasına RTX 5070 Ti almak mantıksız. Son karar sizin artık.

Doğru hocam evet en iyisi ben biraz daha düşünüp öyle karar vereyim çünkü fiyatlar hemen hemen aynı gibi daha düşük çipte bir kart almakta istemem sonuçta aynı para ya da biraz daha koyar @PC Uzmanı arkadaşın attığını alabilirim o güzelmiş.

Hocam bu fiyatlar ne 5070 Ti için. CUDA işiniz yoksa 9070 XT alın kalan parayı başka bir şeye verin. Aradaki fiyat farkına işlemciyi en tepe modele bile yükseltirsin. 5070 Ti almak istiyorsan ucuz olanı ve tipini beğendiğinizi alıp geçin. Arada o fiyat farkına değecek şeyler olacağını zannetmiyorum. 55k 60k ya çıkıyorsan 5080 almalısın zaten.

@Ahmet Faruk, şahsen Zotac almazdım, aradaki farka değer bir şey yok çünkü.
Görünüşü size kalmış.

Anladım hocam ben vallahi sevdim gibi bu kartı görünüş falan iyi acaba bir şey aklıma takıldı bu düz modeli yani Solid Core düz OC olmayan versiyonunda Vapor chamber var mı kendi sitesinde var yazıyor ama arkadaş yok demiş.

Hocam bu fiyatlar ne 5070 Ti için. CUDA işiniz yoksa 9070 XT alın kalan parayı başka bir şeye verin. Aradaki fiyat farkına işlemciyi en tepe modele bile yükseltirsin. 5070 Ti almak istiyorsan ucuz olanı ve tipini beğendiğinizi alıp geçin. Arada o fiyat farkına değecek şeyler olacağını zannetmiyorum. 55k 60k ya çıkıyorsan 5080 almalısın zaten.

Hocam Allah'a şükür 9800X3D işlemci var yani sadece ekran kartı lazım onu da karar vermeye çalışıyorum ama 5080 e karar verdim gibi sadece sıcaklık düşündürüyor mesela Zotac RTX 5080 Solid Core ama oc olmayan modelinde Vapor chamber var mı vs bu gibii sorular düşündürttü kendi sitesinde var yazıyorda bazıları yok diyorlar. Benim için en önemli şey soğutma.

Anladım hocam ben vallahi sevdim gibi bu kartı görünüş falan iyi acaba bir şey aklıma takıldı bu düz modeli yani Solid Core düz OC olmayan versiyonunda Vapor chamber var mı kendi sitesinde var yazıyor ama arkadaş yok demiş.

Hocam Allah'a şükür 9800X3D işlemci var yani sadece ekran kartı lazım onu da karar vermeye çalışıyorum ama 5080'e karar verdim gibi sadece sıcaklık düşündürüyor mesela Zotac RTX 5080 Solid Core ama OC olmayan modelinde Vapor chamber var mı vs bu gibii sorular düşündürttü kendi sitesinde var yazıyorda bazıları yok diyorlar. Benim için en önemli şey soğutma.

Kasan iyi hava alıyorsa sıcaklık sorun olmaz.

@LH44 hocam INNO3D için alınmaz diyorlar :(

Bu videodaki sıcaklık değerleri gerçek mi çünkü çok iyiler bana kolpa gibi geldi çünkü altta attığım Türk arkadaşın videosundaki sıcaklıklar 67-72 derece arası.

Bu videoda mesela Türk birinin ve videonun sonuna doğru 74 dereceye çıkıyor mesela RDR2 de 73 gördü :(