E emirrr Çalışkan Katılım 25 Nisan 2026 Mesajlar 21 Beğeniler 6 Bugün 00:42 #1 TR069 ACS ile denedim ama cihazı tanıtamadım bir türlü. Başka türlü bu cihaz üzerinden superadmin root yetkisi alabilir miyim? Alanlarınız varsa nasıl aldınız?
TR069 ACS ile denedim ama cihazı tanıtamadım bir türlü. Başka türlü bu cihaz üzerinden superadmin root yetkisi alabilir miyim? Alanlarınız varsa nasıl aldınız?
Fahare 99 Üstün Katılım 21 Mart 2026 Mesajlar 547 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 319 39 dakika önce #2 Dahili ONT'li cihazlarda olmuyor genelde. Router moduna alınabiliyorsa çalışabilir.
KS KS E emirrr Çalışkan Katılım 25 Nisan 2026 Mesajlar 21 Beğeniler 6 29 dakika önce #3 Fahare dedi: Dahili ONT'li cihazlarda olmuyor genelde. Router moduna alınabiliyorsa çalışabilir. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla ONT cihazım var, iki parça üzerinden bağlanıyorum internete.
Fahare dedi: Dahili ONT'li cihazlarda olmuyor genelde. Router moduna alınabiliyorsa çalışabilir. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla ONT cihazım var, iki parça üzerinden bağlanıyorum internete.