Rehber ZTE H298a V1-V9 root erişimi ve gizli özellikleri açma

Peki TR069 un hemen solunda İNTERNET kutucuğu var o boş mu kalacak,Voip ten de yararlanıyorum o da işaretlenecek mi boş mu kalacak,
@Fahare,
İnternet tikli olacak TR069 kapalı Managment kapalı olacak ama telefon var diyorsun onunla nasıl olacak bilmiyorum. Telefon bilgileri gelir gelmez hemen internetten bağlantısını kes root giderse sıfırlamadan root ol kapanacak kısımları kapat.

Tamam halloldu teşekkürler. Telefon konusu şöyle, evde hastam var bu yüzden sabit telefonum var, veya IPTelefon almam lazım. Ayni modemden bende birtane daha var, onun telefon portlarına takınca telefonu, çalışıyor sanırım ttnet ona tanıtmış. Aslında bana SIP ve VOIP bilgilerini verseler ATA ( analog telefon adaptörü) veya IPTelefon ile işimi görücem ama galiba bireysel müşterilere o telefonu da bilgileri de vermiyorlarmış. İkinci ayni modemde yaptığım root işlemini onda da yapsam sanırım SIP ve diğer bilgileri görebileceğim a ma ttnetin telefonu olduğu için başım belaya girmesin diye yapamıyorum. Durum bu.
@Fahare,

Ona da aynısı yapılabilir hızlı olunursa Root kapanmadan telefon verileri çekilebilir ama gerisi nasıl yapılır pek bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…