ZTE nubia Red Magic 10 Pro'nun ekranı detaylandırıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Violett
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 169
  • Etiketler Etiketler
    pro zte
Makaleler
30
Yer
Montpellier
13 Kasım'da tanıtılacak yeni oyuncu telefonu Red Magic 10 Pro hakkında bilgiler edinmeye devam ediyoruz. Red Magic ve Boe'nin ortak paylaşımından ekran hakkında bilgi edindik.

UDC'li (under display camera), 1.5k çözünürlüğünde, 144 Hz yenileme hızında ve 2000 nit parlaklığa erişebilen bir ekran bizleri karşılıyor. Fakat beni en çok şaşırtan kısım ekran/gövde oranının %95.3 gibi fazlasıyla yüksek bir değere olması. 1.25mm kalınlığında olan bezeller gerçekten çok ince. Şahsi fikrim materyal seti olarak Q10/+ ya da özelleştirilmiş bir set kullanılacağı yönünde.
Hakkındaki diğer bilgilerimiz ise 8 Elite kullanacağı, LPDDR5X RAM ve 7050 mAh batarya ile geleceği yönünde.

Bana alınır mı diye soracaklar için 9 Pro gibi fiyatlardan gelecekse asla. Çünkü sırf oyun performansı için tek vasfı arkasında dahili fan olan bir ürüne en az 40 - 50k baymanın bir mantığı yok, o fiyatta aynı yongaları amiral telefonlarda elde edebiliyorsunuz. Yine o bütçedeki herhangi bir ürüne en fazla 1000 TL kadar fan dayadığınızda hem oyunlarda benzer bir deneyim elde edersiniz hem de amiral deneyimi yaşarsınız. Umarım anlatabildim.

Bence değer. Çünkü Şu an amiral gemisi sayılabilecek telefonlar stress testlerinde yüzde 90 stabilize sağlayamıyorlar. Fan ise, aşırı ısınmayan telefonlarda çok gereksiz bir şey. Çünkü şu an kaç tane telefon metal kasa ile yapılıyor? Cam ile yapılanlara Hiç gerek yok. S22, S21 fe gibi throotle canavarlarını saymıyorum, onlara gerekli. Deneyimlediğim kadarıyla Fan en çok iphone 7 gibi telefonlarda işe yarıyor. Çünkü fansız 5,6 dakika aralıksız pubg'de 25 fps civarlarına düştüğünü hissettim. Fanlı ise fps düşüklüğü hiç yaşanmadı (dropları saymıyorum, kısa kısa çok drop oldu ama aşırı değil).

Bu telefonda ön kameranın üzerine ekran döşenmesi çok hoşuma gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…