MeGunes Başarılı Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 15 Beğeniler 10 7 Mayıs 2025 #1 Fotoğraftaki cihaz Vodafone'un yeni vermeye başladığı Wi-Fi 6 modem. Çekim gücü olarak başarılı fakat neredeyse hiçbir ayar yaptırmıyor. Config/firmware yüklenmiyor. Root erişimini nasıl sağlarım bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2025
Fotoğraftaki cihaz Vodafone'un yeni vermeye başladığı Wi-Fi 6 modem. Çekim gücü olarak başarılı fakat neredeyse hiçbir ayar yaptırmıyor. Config/firmware yüklenmiyor. Root erişimini nasıl sağlarım bilgisi olan var mı?
Recep Baltaş 31 Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.285 Makaleler 104 Çözümler 1.606 Beğeniler 46.174 Yer İstanbul 15 Ağustos 2025 #2 ZTE- Config Utility isimli bir araç var, onunla yapabilirsiniz. Config dosyasını bizimle paylaşır mısınız?
ZTE- Config Utility isimli bir araç var, onunla yapabilirsiniz. Config dosyasını bizimle paylaşır mısınız?
dyrex0 Başarılı Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 4 Beğeniler 1 3 Eylül 2025 #3 Daha yeni uğraşmak için zaman bulabildim. Bu cihazda config dosyasını alamıyoruz snrm.
gk34 66 Uzman Katılım 3 Aralık 2025 Mesajlar 52 Beğeniler 18 3 Aralık 2025 #4 Recep Baltaş dedi: ZTE- Config Utility isimli bir araç var, onunla yapabilirsiniz. Config dosyasını bizimle paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Merhaba Recep Bey, aynı router config dosyasını inceleyip bilgi verirseniz sevinirim. http://gndr.tr/dosya/config-847583/ dyrex0 dedi: Daha yeni uğraşmak için zaman bulabildim. Bu cihazda Config dosyasını alamıyoruz snrm. Eki Görüntüle 181302 Genişletmek için tıkla... Config dosyasini aldim ama Türk Telekom sizinkinden farkli olarak.
Recep Baltaş dedi: ZTE- Config Utility isimli bir araç var, onunla yapabilirsiniz. Config dosyasını bizimle paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Merhaba Recep Bey, aynı router config dosyasını inceleyip bilgi verirseniz sevinirim. http://gndr.tr/dosya/config-847583/ dyrex0 dedi: Daha yeni uğraşmak için zaman bulabildim. Bu cihazda Config dosyasını alamıyoruz snrm. Eki Görüntüle 181302 Genişletmek için tıkla... Config dosyasini aldim ama Türk Telekom sizinkinden farkli olarak.
babaeski Çalışkan Katılım 12 Nisan 2026 Mesajlar 5 Beğeniler 0 27 Mayıs 2026 #5 Merhaba vodafone kullanıyorum bu modemi verdi eskisi nokia 240w-c di bu yeni olanla. hiç bir yerde root giriş için bilgi yok zte confing unitly programı ile config dosyasını ile root yekisi kazandırılıyor. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?
Merhaba vodafone kullanıyorum bu modemi verdi eskisi nokia 240w-c di bu yeni olanla. hiç bir yerde root giriş için bilgi yok zte confing unitly programı ile config dosyasını ile root yekisi kazandırılıyor. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?