Hitori Goto Çalışkan Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 22 Beğeniler 22 Yer Büyük Hun Devleti 20 Şubat 2025 #1 Zula ve CS: Source açarken yönetici izni istiyor. Bunu nasıl kapatırım, her oyunu açtığımda o izini görmek istemiyorum.
Zula ve CS: Source açarken yönetici izni istiyor. Bunu nasıl kapatırım, her oyunu açtığımda o izini görmek istemiyorum.
Çözüm Tuhoiisa 20 Şubat 2025 Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarları - Microsoft Desteği Windows'taki Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarları hakkında bilgi edinin. support.microsoft.com
Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarları - Microsoft Desteği Windows'taki Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarları hakkında bilgi edinin. support.microsoft.com
Cyanogen Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.184 Makaleler 4 Çözümler 32 Beğeniler 1.275 20 Şubat 2025 #2 Hitori Goto dedi: Zula ve CS: Source açarken yönetici izni istiyor. Bunu nasıl kapatırım, her oyunu açtığımda o izini görmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Yönetici iznini (UAC) devre dışı bırakarak sorunu çözebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Hitori Goto dedi: Zula ve CS: Source açarken yönetici izni istiyor. Bunu nasıl kapatırım, her oyunu açtığımda o izini görmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Yönetici iznini (UAC) devre dışı bırakarak sorunu çözebilirsiniz.
Tuhoiisa Üstün Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 1.136 Çözümler 19 Beğeniler 715 20 Şubat 2025 #3 Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarları - Microsoft Desteği Windows'taki Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarları hakkında bilgi edinin. support.microsoft.com Artı 0 Eksi Çözüm
Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarları - Microsoft Desteği Windows'taki Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarları hakkında bilgi edinin. support.microsoft.com