M mertgul 1 Üyecik Katılım 29 Temmuz 2026 Mesajlar 2 Beğeniler 1 Dün 21:58 #1 Merhabalar. Ellimde eski TTNet VMG3312-B10B modem var vetüm özelliklerini kullanmak istiyorum. Bundan dolayı root erişimi elde etmek istiyorum. Konu hakkında elinde programı yada nasıl yapıldığını bilen var ise yardımcı olabilir mi? Mevcut Aygıt Yazılım Sürümü: 1.00(AAPP.0)D2
Merhabalar. Ellimde eski TTNet VMG3312-B10B modem var vetüm özelliklerini kullanmak istiyorum. Bundan dolayı root erişimi elde etmek istiyorum. Konu hakkında elinde programı yada nasıl yapıldığını bilen var ise yardımcı olabilir mi? Mevcut Aygıt Yazılım Sürümü: 1.00(AAPP.0)D2
Fahare 64 Uzman Katılım 21 Mart 2026 Mesajlar 424 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 252 Dün 22:05 #2 mertgul dedi: Merhabalar. Ellimde eski TTNet VMG3312-B10B modem var vetüm özelliklerini kullanmak istiyorum. Bundan dolayı root erişimi elde etmek istiyorum. Konu hakkında elinde programı yada nasıl yapıldığını bilen var ise yardımcı olabilir mi? Mevcut Aygıt Yazılım Sürümü: 1.00(AAPP.0)D2 Genişletmek için tıkla... Yatay siyah versiyonu mu dikey beyaz mı ?
mertgul dedi: Merhabalar. Ellimde eski TTNet VMG3312-B10B modem var vetüm özelliklerini kullanmak istiyorum. Bundan dolayı root erişimi elde etmek istiyorum. Konu hakkında elinde programı yada nasıl yapıldığını bilen var ise yardımcı olabilir mi? Mevcut Aygıt Yazılım Sürümü: 1.00(AAPP.0)D2 Genişletmek için tıkla... Yatay siyah versiyonu mu dikey beyaz mı ?
KS KS M mertgul 1 Üyecik Katılım 29 Temmuz 2026 Mesajlar 2 Beğeniler 1 Dün 22:12 #3 Fahare dedi: Yatay siyah versiyonu mu dikey beyaz mı ? Genişletmek için tıkla... Dikey Beyaz versiyon
Fahare dedi: Yatay siyah versiyonu mu dikey beyaz mı ? Genişletmek için tıkla... Dikey Beyaz versiyon
DogancanYr 27 Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.136 Çözümler 8 Beğeniler 475 Dün 22:42 #4 Servis Sağlayıcı Modemleri için Root Aracı - Techolay Yeni bir modem hack rehberiyle karşınızdayız. Bu sefer çıtayı daha da yükseltip çoğu modemde çalışan yeni bir root yazılımı paylaşacağız. techolay.net
Servis Sağlayıcı Modemleri için Root Aracı - Techolay Yeni bir modem hack rehberiyle karşınızdayız. Bu sefer çıtayı daha da yükseltip çoğu modemde çalışan yeni bir root yazılımı paylaşacağız. techolay.net
Fahare 64 Uzman Katılım 21 Mart 2026 Mesajlar 424 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 252 Dün 23:14 #5 Elimde siyahı vardı, baya arızalı cihaz o yüzden verim alamadım. Zaten operatör değil normal versiyondu. SSH TELNET falan açık görünüyor ama bağlanılmıyor. Baya eski ve arızalı bir şey geliştirmem imkansız, üstteki arkadaşın attığı işini görecektir.
Elimde siyahı vardı, baya arızalı cihaz o yüzden verim alamadım. Zaten operatör değil normal versiyondu. SSH TELNET falan açık görünüyor ama bağlanılmıyor. Baya eski ve arızalı bir şey geliştirmem imkansız, üstteki arkadaşın attığı işini görecektir.