Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Ben Steam'den aldım. Grafiklerin kötü görünme sebebi DLSS türevi teknolojiler bence. Bende de durum aynıydı ama çok sallamadan aktım bitirdim daha bugün.
emiryuksel
Yetkin
Dualsense titreşimleri için alınabilir yoksa uğraşma, oyunun ps5 te çok daha iyi görünmesi gibi bir durum söz konusu değil.
Martinal
Üstün
Maalesef onları kullanmasam 20 FPS alıyorum ya da grafikleri en düşüğe çekmem gerekiyor öyle de sarmiyorBen Steam'den aldım. Grafiklerin kötü görünme sebebi DLSS türevi teknolojiler bence. Bende de durum aynıydı ama çok sallamadan aktım bitirdim daha bugün.
ama benim suanki gördüğüm görüntüden daha iyi gözükecek. Peki 600 tl farkla ps5ten alınır mı yoksa birkaç ayar daha düşürüp pcden devam mı etsem? Bu arada klavye mouse ile oynuyorumDualsense titreşimleri için alınabilir yoksa uğraşma, oyunun ps5 te çok daha iyi görünmesi gibi bir durum söz konusu değil.
emiryuksel
Yetkin
PS5 de daha iyi görünmeyecek 720pden upscale ediyor ve performansa almadığın sürece 30 FPS. Klavye mouse çok yanlış karar, kesin bağla controller.ama benim suanki gördüğüm görüntüden daha iyi gözükecek. Peki 600 tl farkla ps5ten alınır mı yoksa birkaç ayar daha düşürüp pcden devam mı etsem? Bu arada klavye mouse ile oynuyorum
Net alınır PS5'ten. DualSense ile oynadım bu arada, devasa fark yok.
RX6600 ile 2K kullanmanız hata zaten. Ekran kartını yakında yükseltecekseniz kalsın yükseltince oynarsınız.
Ama benim şu anki gördüğüm görüntüden daha iyi gözükecek. Peki 600 TL farkla PS5'ten alınır mı? Yoksa birkaç ayar daha düşürüp PC'den devam mı etsem? Bu arada klavye mouse ile oynuyorum
Dostum; sen alıp geç. Grafik farkını göreceksin zaten ben oynadım ve bitirdim PS5 konsolunda grafikler gayet güzel ve akıcıydı. Oyunda performans özelliği ile 60 FPS'e kadar destekliyor.