Temkinliyim böyle numaralara karşı fakat baktığımda internet ile alakalı dediler. Aradığım anda da musteri hizmetlerine bağlıyorum dedi. Konuşan bot, bu numara dolandırıcı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemel dolandırıcı, internet üzerinde aynı sorunu yaşayan binlerce kişi var. Endişe edecek bir şey yok, 0850'li bir numara aradığı zaman hiç açmayın daha iyi :).

Dolandırıcı gibi duruyor. Bu aralar böyle aramalar arttı. Twitter vb. çok sık bu durumdan şikayet görüyorum.

Zaten bu 0850 alan kodunu çok fazla kumar, pvp sunucu ve dolandırıcı kullandığından, resmi kurumların da kullanması sıkıntı. Ayrıca resmi kurumların sülük pazarlayıcıları da kullanıyorlar. Bu sülük pazarlayıcıların dolandırıcıdan pek farkları yok o yüzden paketiniz bitince operatörün 444'lü numarasını arayıp yeni paket yaptırın.

Devletin istihdam yaratacağım diye böyle beslediği pazarlamacı sülüklerle dolu. Şirketlere kalsa inanın hepsini kovarlar. İnternet üzerinden paket yapılmaması da hep bu yüzden. İnatla belirli kadrolar beslenecek. Bu kadroların da iktidar partisindeki insanların dalkavukları ve akrabaları olduklarını söyleyebilirim. Yani halk için düşünülen bir istihdam yok. Genellikle devletin oluşturduğu istihdamı hep dalkavuk, yancı vb. alıyor.

Android için Google Telefon ve Mesajlar uygualamalarını yükleyin. Bu uygulamaların spam koruma ayarı var o ayarı açın.

Ayrıca dolandırıcı olduğundan emin oladuğunuz numaraları spam, kimlik avı diyerek raporlayıp engelleyebiliyorsunuz. Raporlanan numaralar buna göre denetlenip tekrar arandığınızda spama düşüyor ve otomatik reddediliyor.

Soyle bir şey var dun internet faturamı odemedim Ve kapandı tekrar actirdim dün gece 100 lira vererek acaba onunla bir ilgisi var mı diye düşünmüştüm.

Turkcell superonline

Soyle bir şey var dun internet faturamı odemedim Ve kapandı tekrar actirdim dün gece 100 lira vererek acaba onunla bir ilgisi var mı diye düşünmüştüm.

Turkcell superonline
Böyle firmalar sizi 0850'li numaralarından aramazlar, daha çok 212 veya 312 gibi numaralardan ararlar. Fakat böyle numaralar da son zamanlarda dolandırıcılık için çok tercih ediliyor, o yüzden dikkatli olmak gerek. Özellikle 312'li numaralardan arayıp Digiturk internete geçiş yaptırmak isteyen birçok dolandırıcıyla karşılaştım.

Böyle firmalar sizi 0850'li numaralarından aramazlar, daha çok 212 veya 312 gibi numaralardan ararlar. Fakat böyle numaralar da son zamanlarda dolandırıcılık için çok tercih ediliyor, o yüzden dikkatli olmak gerek. Özellikle 312'li numaralardan arayıp Digitürk internete geçiş yaptırmak isteyen birçok dolandırıcıyla karşılaştım.

Teşekkürler yardımlarınız için.