Her gün 20 farklı 0850 numaradan farklı farklı şeyler geliyor. :D Herkes bu durumdan şikayetçi devlet uyuyor.

20:41'de tarafıma 0850 678 1460 numarasından "numara roys test" şeklinde SMS atıldı. Bu SMS'i burada da alanlar var mı?

Dün peltek bir dolandırıcı tarafından bitkisel yağ aldığım, iade oluşturduğum ama ürünü göndermediğimin bilgisi geldi. Kendi dolandırıcım var vs dediğimde siz gövüvsünüz yavın e devvete bakın kvedi kavtlarınız bvoke ovacak dedi. Beni gülme tuttu anlatamam :DDD açık adresimi verdi bu arada bir de. Her yerde dolaşıyor demek ki.

Hayır hocam böyle bir mesaj almadım.

Klasik bir test mesajı gibi dursa da özellikle de 0850 ile başladığı için... Bazen test için rastgele numaralara mesaj gönderilebiliyor operatör, dolandırıcı, şirket vb. özellikle de Amerika gibi çoğunlukla SMS kullanan yerlerde. Fakat kısa bir araştırma ile numaranın şirkete yada operatöre ait olmadığını gördüm.

Dolandırıcı diyemeyiz ama resmi kuruma ait olmadığı kesin.

Dün peltek bir dolandırıcı tarafından bitkisel yağ aldığım, iade oluşturduğum ama ürünü göndermediğimin bilgisi geldi. Kendi dolandırıcım var vs dediğimde siz gövüvsünüz yavın e devvete bakın kvedi kavtlarınız bvoke ovacak dedi. Beni gülme tuttu anlatamam :DDD açık adresimi verdi bu arada bir de. Her yerde dolaşıyor demek ki.

"O gün yapamamıs ovabivivim ama yavin siz govuvsunuz."

20:41'de tarafıma 0850 678 1460 numarasından "numara roys test" şeklinde SMS atıldı. Bu SMS'i burada da alanlar var mı?

Hayır hiç almadım hocam. Takmayın, muhtemelen yeni bir dolandırıcılık taktiği.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung dolandırıcı uyarısı verdiği sürece hiçbirini açmıyorum. Banka da da zaten cihaz otomatik tespit ediyor öyle açıyorum. Devletin denetimi çok iyi böyle konularda.