Dün peltek bir dolandırıcı tarafından bitkisel yağ aldığım, iade oluşturduğum ama ürünü göndermediğimin bilgisi geldi. Kendi dolandırıcım var vs dediğimde siz gövüvsünüz yavın e devvete bakın kvedi kavtlarınız bvoke ovacak dedi. Beni gülme tuttu anlatamam DD açık adresimi verdi bu arada bir de. Her yerde dolaşıyor demek ki.
Klasik bir test mesajı gibi dursa da özellikle de 0850 ile başladığı için... Bazen test için rastgele numaralara mesaj gönderilebiliyor operatör, dolandırıcı, şirket vb. özellikle de Amerika gibi çoğunlukla SMS kullanan yerlerde. Fakat kısa bir araştırma ile numaranın şirkete yada operatöre ait olmadığını gördüm.
Dolandırıcı diyemeyiz ama resmi kuruma ait olmadığı kesin.
Dün peltek bir dolandırıcı tarafından bitkisel yağ aldığım, iade oluşturduğum ama ürünü göndermediğimin bilgisi geldi. Kendi dolandırıcım var vs dediğimde siz gövüvsünüz yavın e devvete bakın kvedi kavtlarınız bvoke ovacak dedi. Beni gülme tuttu anlatamam DD açık adresimi verdi bu arada bir de. Her yerde dolaşıyor demek ki.
Samsung dolandırıcı uyarısı verdiği sürece hiçbirini açmıyorum. Banka da da zaten cihaz otomatik tespit ediyor öyle açıyorum. Devletin denetimi çok iyi böyle konularda.