Detaylar
Kim cevapladı?Aykut551
Yetkin
- Makaleler
- 1
Rehber: Process Monitor Kullanarak Hata Raporu Oluşturma
Techolay Sosyal'de açılmayan oyun ve yazılım sorunlarını çözmekte kullandığımız programlardan biri de Process Monitor. Bu rehberde sizlere Process Monitor yazılımını kullanarak nasıl hata raporu oluşturacağınızı anlatacağım. İlk önce Process Monitor yazılımını indirmeniz gerekiyor. Aşağıdaki...
%99 güncel olmayan (ya da güncel olsa bile) Windows 7 kullanıyor olmanız sorun ama rapor paylaşırsanız nokta atışı cevap verebiliriz.
- Makaleler
- 7
Bu hata kodu en çok 64 bit bir uygulamayı 32 bit işletim sistemine sahipken çalıştırmayı denemenizden kaynaklıymış.
DirectX yüklü olmadığından kaynaklı da olabiliyormuş. Ama en iyisi siz detaylı hata raporu gönderin.
DirectX yüklü olmadığından kaynaklı da olabiliyormuş. Ama en iyisi siz detaylı hata raporu gönderin.
- Makaleler
- 7
.NET Framework, Direct X ve Microsoft Visual C ++ Redistributable yüklü olmadığından kaynaklı olabiliyormuş. Programın ne olduğuna bağlı aynen...
xoosdokex
Başarılı
@Yonga @Recep Baltaş sorun şu uygulamanın adıda yok resimde anlaşılmıyor neden olduğu oyun olsa @Yonga hocamın dediği gibi DirectX olabilir derdik.
Programı ben kodladım Windows 7 harici tüm sürümlerde çalıştırıdım fakat Windows 7'de çalıştıramadım.
Hayır. 64 Bit DLL dosyasını 32 Bit klasöre veya tam tersine atınca oluyor.Bu hata kodu en çok 64 bit bir uygulamayı 32 bit işletim sistemine sahipken çalıştırmayı denemenizden kaynaklıymış.
Hata kendi kendine mi çıkıyor anlamadım? Gaipten mi geliyor? Sonuçta siz bir uygulama çalıştırırken geliyor olmalı. O uygulamanın kısayolunda da dosya adı yazar.@Yonga @Recep Baltaş sorun şu uygulamanın adıda yok resimde anlaşılmıyor neden olduğu oyun olsa @Yonga hocamın dediği gibi DirectX olabilir derdik.
Yapamıyor musunuz? AnyDesk kurun bağlanıp yapalım...
Programı ben kodladım Windows 7 harici tüm sürümlerde çalıştırıdım fakat Windows 7'de çalıştıramadım.
%99 güncel olmayan (ya da güncel olsa bile) Windows 7 kullanıyor olmanız sorun.
Kodladığınız programın yaptığı Kernel çağrıları muhtemelen Windows 7'de yok. Sorunun sebebi bu. Ya da -düşük bir ihtimal- kullandığınız 7 güncel değil.
- Makaleler
- 7
Hangi ortamda programladınız hocam? En azından bu bilgileri verin.
%99 Windows 10+ tabii kiHangi ortamda programladınız hocam? En azından bu bilgileri verin.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik ViewSonic VA3420C-2 34" UWQHD monitör 14.999 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Lenovo 25-10 24,5'' 320 Hz Full HD monitör - 6.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
-
iPhone'da YouTube pencereyi arkaya alınca videoyu oynatmaya devam ediyor
- integralsavar
-
Yeni mesajlar
-
-
-
Sportif başarılarım ve bir sonraki maçım için tavsiyeler (Dövüş sanatları)
- Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü
-