Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.000.000 - 2.000.000 TL
Hocam selam,
Öneri konusunda biraz kafam karışık, şahsen benim için. Toplamda sebepleri de bu yüzden çünkü;
Öneri konusunda biraz kafam karışık, şahsen benim için. Toplamda sebepleri de bu yüzden çünkü;
Bütçem 2-3 milyon TL arası, otomatik vitesli sedan bir araba arıyorum. Çok fazla sorun çıkarmayacak ve içi dolu bir araç lazım. Temizi varsa ikinci el olabilir. Bu modellerden hangileri daha iyi veya bu modellerden daha iyi araçlar var mı? Motor gücü çok önemli değil, önemli olan içinin dolu olması ve çok sorun çıkarmaması.
Sürekli sorun çıkarmayacak, fazla yakmayan araba önerir misiniz? Otomatik vites olsun. İkinci el olabilir.
Temizi varsa ikinci el olabilir. Elektrikli olmasın.Sıfır mı yoksa ikinci el mi bakıyorsunuz?
Elektrikli düşünceniz var mı?
Aile aracı olacak, uzun yıllar götürmesi ve sorun çıkarmaması lazım. Sürekli masraf çıkmasın. Satarken vb. sorun yaşatmasın. Elektrikli olmasın, temizi bulunuyorsa İstanbul içi 2. el olabilir. Otopilot desteği olursa iyi olur. Tam otopilot olması zorunlu değil fakat varsa neden olmasın. Avrupa yakasında olursa iyi olur.
@Eagles
@Eagles
Tesla alınır mı? Alınırsa minimum hangi model alınmalı? Ayrıca sorunları var mı bu araçların?
@Eagles
@Eagles
- 25457
- alınır mı alınır mı? tesla
- Forum: Elektrikli Otomobiller
25457
Uzman
Merhaba hocam haklısınız fazla konu açtım, ilk baş kendime alacaktım kendim için açtım, daha sonra ilk arabama çok para vermek istemediğimden bütçe 500-800 bin TL oldu. Şimdi aile aracı almaya karar verdik, bu yüzden yeni konu açtım.Hocam selam,
Bütçem 2-3 milyon TL arası, otomatik vitesli sedan bir araba arıyorum. Çok fazla sorun çıkarmayacak ve içi dolu bir araç lazım. Temizi varsa ikinci el olabilir. Bu modellerden hangileri daha iyi veya bu modellerden daha iyi araçlar var mı? Motor gücü çok önemli değil, önemli olan içinin dolu olması ve çok sorun çıkarmaması.
Sürekli sorun çıkarmayacak, fazla yakmayan araba önerir misiniz? Otomatik vites olsun. İkinci el olabilir.
Temizi varsa ikinci el olabilir. Elektrikli olmasın.Sıfır mı yoksa ikinci el mi bakıyorsunuz?
Elektrikli düşünceniz var mı?
Aile aracı olacak, uzun yıllar götürmesi ve sorun çıkarmaması lazım. Sürekli masraf çıkmasın. Satarken vb. sorun yaşatmasın. Elektrikli olmasın, temizi bulunuyorsa İstanbul içi 2. el olabilir. Otopilot desteği olursa iyi olur. Tam otopilot olması zorunlu değil fakat varsa neden olmasın. Avrupa yakasında olursa iyi olur.
@Eagles
Tesla alınır mı? Alınırsa minimum hangi model alınmalı? Ayrıca sorunları var mı bu araçların?
@Eagles
- 25457
- alınır mı alınır mı? tesla
- Forum: Elektrikli Otomobiller
Bütçeniz halen 2-3 milyon mu? Artar mı yani?Merhaba hocam haklısınız fazla konu açtım, ilk baş kendime alacaktım kendim için açtım, daha sonra ilk arabama çok para vermek istemediğimden bütçe 500-800 bin TL oldu. Şimdi aile aracı almaya karar verdik, bu yüzden yeni konu açtım.
25457
Uzman
Farklı harcamalar yapacağım için artmaz, sanmıyorum.
Hangisi en iyisi? Yedek parçalarında sıkıntı yaşatmasın, sürekli bir masraf çıkartmasın ve bu bütçede ne kadar donanımlı olabiliyorsa olsun yeterli benim için.Civic FE1.
Focus 1.5EcoBlue
Civic ve focus olmazsa Megane 4.
Suzuki vitara.
2024 ve sonrası qashqai.
Toyota C-hr
Citroën C5 aircross 1.5BlueHDi shine/shine bold.
Hyundai i20 1.4 MPI Jump 2022 model nasıldır?
i20 2022 jump iyidir üzmez.