Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Yukarıda atılan H2002P tatmin edici bir model fakat mikrofon olarak problem çıkarabiliyor, çok kişi yaşadı bu sorunu benim bir arkadaş dahil, servisleride rezalet. Fakat bütçenin en iyi ürünü, başka seçenek yok maalesef.
H2002P Önerilmiş, ben de bu forumdan bakarak bu modeli aldım.
Kabloları felaket dolanıyor, en sonunda kulaklığın sağ ve solundaki ışıklar senkronize bir şekilde yanmamaya başladı. Mikrofonu çabucak büküldü, esnekliğini kaybetti. Bulunduğu konumdan sağa/sola oynatamıyorum yani. Buna bağlı olarak mikrfonda bolca ses patlaması/dip ses sorunu yaşıyorum. Tek artı vereceğim yanı ses kalitesi, gerçekten başarılı. Buna göre alın. Ben aldım açıkcası pişma oldum, GX 30 modelini tercih ederdim tekrar alacak olsaydım.