theodore bagwell

Başarılı
Yer
Fox River Hapishanesi
Selam RTX 3070 ekran kartını alacağım 2.el olarak şu anki PSU'm için bu ekran kartını kullanma saatli bomba diyorlar 600 watt ama markası Rampage olduğu için sanırım öyle diyorlar :D. Bunu satıp yeni bir PSU alacağım bütçem aşırı az 1.000 - 1.400 arası. O yüzden bu fiyatın üstüne çıkmayacak bir PSU'a ihtiyacım var bunu da 2.el alacağım.

Saatli bomba diyenlere aldanma, hepsi ezberci.

O bütçeye ikinci el bakın. @Oreki önerir.

Zaten 2.el bakıyorum hocam. Bu arada haklı olabilirler saatli bomba dedikleri kısımda. Nedeni ise evimde 2 adet kedi olduğu için bazen bilgisayarın üstüne çıkıp bilgisayarı açıyorlar o yüzden PSU'un düğmesinden elektriği komple kesiyorum kapatıyorum yani bazen çıt çıt ses çıkartıyor kıvılcım çıkıyor sanırım içerisinde yani harbiden bu yüzden o canım ekran kartını çöp etmeye hiç niyetim yok en azından garanti olsun diye düşünüyorum. Sıfır olarak almıştım 2 sene önce. 80 Plus Bronze sertifikası mevcut.

Zaten 2.el bakıyorum hocam. Bu arada haklı olabilirler saatli bomba dedikleri kısımda. Nedeni ise evimde 2 adet kedi olduğu için bazen bilgisayarın üstüne çıkıp bilgisayarı açıyorlar o yüzden PSU'un düğmesinden elektriği komple kesiyorum kapatıyorum yani bazen çıt çıt ses çıkartıyor kıvılcım çıkıyor sanırım içerisinde yani harbiden bu yüzden o canım ekran kartını çöp etmeye hiç niyetim yok en azından garanti olsun diye düşünüyorum. Sıfır olarak almıştım 2 sene önce. 80 Plus Bronze sertifikası mevcut.
Güvenli değiller işte ama abartıyorlar hocam saatli bomba kısmını.