Bütçe
1.000-1.500 TL
1.48 boyum var :/ ellerim küçük sayılır. O yüzden yarım claw grip gibi bir tutuş tarzım var dedim. Elim yetmiyor.

Attığım VXE iyi gibi senin için. Küçük bir mouse. A9 daha büyük diye biliyorum.

A9 Plus ile A9 arasinda sadece sensor farki yok deniz hocam. Switchleri değişiyor. Kaplama ve daha fazla batarya omru ekleniyor. Plus modeli mantikli alabilirsiniz.

Tebrik ederim hocam. Ben VXE gibi bir yükseliş olur sanıyordum. Kaplama ekleniyorsa alınabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
A9 Plus ile A9 arasinda sadece sensor farki yok deniz hocam. Switchleri değişiyor. Kaplama ve daha fazla batarya omru ekleniyor. Plus modeli mantikli alabilirsiniz.

Yani dediğim gibi, bence A9 Plus bütçesine çıkarsan direkt bütçeyi tam kullanıp ömürlük bir şey al. Ya ucuz ya da pahalı diyorum yani senin kullanımın için. Orta bütçe biraz gereksiz kaçıyor. Ek olarak düz A9 ve Plus arasındaki sensör farkını hissedemezsin. O fark için 500-600 TL verilmez.
8.500 TL para geçecek elimde. 3.000 TL ile ATK Battle Axe Pro alacağım. Gidip ROG Pelta almam lazım; birisinden para bulup. Bir de mouse’a 2.500 TL vermek istemiyorum açıkçası. Herkesin kötü dediği Gamepower Ursa faresini 2-3 senedir kullanıyorum; daha sorun yaşamadım, iş görüyor. Ancak sadece kablo olayı can sıkıyor.
A9 veya şimdi ismini hatırlayamadığım 900 TL olan fareyi almak en mantıklısı gibi.

8.500 TL para geçecek elimde. 3.000 TL ile ATK Battle axe Pro alacağım. Gidip ROG pelta almam lazım; birisinden para bulup. Bir de fareye 2.500 TL vermek istemiyorum açıkçası. Herkesin kötü dediği Gamepower Ursa faresini 2-3 senedir kullanıyorum; daha sorun yaşamadım, iş görüyor. Ancak sadece kablo olayı can sıkıyor.
A9 veya şimdi ismini hatırlayamadığım 900 TL olan fareyi almak en mantıklısı gibi.

A9 Plus alinabilir, ayrica Fevell Z1 SE yerine buna bakabilirsin, kucuk bir mouse. Fazla oyun oynamiyorsan memnun edecektir.

N11'de yeni hesaba özel 750 lira üstüne 250 lira kupon veriliyordu en son oluyorsa guzel fiyat bayagi.

1770141117827.webp

A9 Plus alinabilir, ayrica Fevell Z1 SE yerine buna bakabilirsin, kucuk bir mouse. Fazla oyun oynamiyorsan memnun edecektir.

N11'de yeni hesaba özel 750 lira üstüne 250 lira kupon veriliyordu en son oluyorsa guzel fiyat bayagi.
Görünüşü açıkçası çok hoşuma gitmedi. A9 Plus’ın görünümü bayağı içime sindi. Uçağa binince hepsini iyice incelerim.

A9 Plus alinabilir, ayrica fevell Z1 SE yerine buna bakabilirsin, kucuk bir mouse. Fazla oyun oynamiyorsan memnun edecektir.

Eki Görüntüle 224160

A9 ila A9 Plus arasında kaldım. Ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
Rica ederim, aslında ROG Pelta biraz abartı kaçabilir, A9 Plus, MCHOSE V9 Pro, ATK Battle Axe Pro da yapabilirsin, yine de senin kararin.
Gamepad aslında düşününce biraz abartı kaçıyor. Evde zaten bir tane G7 Pro var. Yanına ikinciyi alayım dedim ama toplasan 2–3 ayda bir, beraber oynayacak kişilerle en fazla bir kez falan buluşuyorum.
Kulaklık konusuna gelecek olursak, son birkaç ay içinde oldukça fazla konu açtım. Genel olarak en iyisi ROG Pelta deniyor. Mikrofonu da müthiş; zaten benim için önemli bir detay.

@23783

Para geldi, A9 Plus alıyorum hocam başka öneriniz yoksa.

Son düzenleme: