Bütçe
1.000-1.500 TL

moyrix30

Üyecik
Bilgisayar için 1.000 - 1.500 TL arası oyuncu kulaklığı arıyorum. Ses ve mikrofon kalitesi çok iyi olsun. Daha önce Rampage X-Ranger kulaklığını kullanıyordum ve 3 yıl kullandıktan sonra bozuldu.

Yani.. bu bütçede ses ve mikrofon kalitesini çok iyi beklemeniz imkansız. 1000 TL bütçede aklıma sadece bu ürün geldi. IEM kulaklık kullanmak isterseniz Tangzu Waner 2 alınabilir.

Düzenleme: Atılan kulaklık H2002P ile değiştirildi.

Son düzenleme:

Yani. Bu bütçede ses ve mikrofon kalitesini çok iyi beklemeniz imkansız. 1.000 TL bütçede aklıma sadece bu ürün geldi. IEM kulaklık kullanmak isterseniz tangzu waner 2 alınabilir.

IEM kulaklık ne oluyor tam olarak.

Kulak içi kulaklık. Bluetooth gibi gecikmesi olmayan düşük bütçelerde kulak üstü kulaklık yerine daha iyi iş çıkaran modeller. Ses kalitesi daha iyidir fakat mikrofonu sadece günü kurtarır öyle aman aman mikrofon beklemeyin.

@Simon & @Toby Fox hocalarım müsaitse yardımcı olurlar.

Bilgisayar için oyun için lazım ondan bir kulaklık arıyorum.

IEM kulaklık benlik değil vala hocam.

Yani. Bu bütçede ses ve mikrofon kalitesini çok iyi beklemeniz imkansız. 1.000 TL bütçede aklıma sadece bu ürün geldi. IEM kulaklık kullanmak isterseniz tangzu waner 2 alınabilir.

Senin attığın kulaklığın mikrofon kalitesi ve ses kalitesi nasıl.

IEM kulaklık benlik değil vala hocam.

Senin attığın kulaklığın mikrofon kalitesi ve ses kalitesi nasıl.
Yanlış model atmışım, kusura bakmayın.

F/P açısından kulak üstü kulaklık olarak iyi bir model diyebiliriz. Zaten bu bütçede kulak üstü kulaklık olarak fazla seçeneğiniz yok. H2002P alıp geçin derim.

Yanlış model atmışım, kusura bakmayın.

F/P açısından kulak üstü kulaklık olarak iyi bir model diyebiliriz. Zaten bu bütçede kulak üstü kulaklık olarak fazla seçeneğiniz yok. H2002p alıp geçin derim.

Başka önereceğin var mı?

https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,828340557.html bunu almayı düşünüyorum iyi mi?

Başka öneri var mı?

Kimse yok mu başka önerecek.

Son düzenleme: