Bütçe
1.000-1.500 TL

Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Yedek faremin de sağ tıkı bozuldu. Şu anda Corsair Katar Pro kullanıyorum elime çok küçük kalıyor. Bundan önce XPG slingshot kullanıyordum. O elime daha iyi oturuyordu ama bir tık daha büyüğü olsa daha iyi olur. Razer DeathAdder Essential tam oturuyordu mesela onun örneğini verebilirim.
Genelde LoL ve CS 2 oynuyorum. Kablolu olsun istiyorum kablosuz farelere sıcak bakmıyorum. 1-1.5K arasında da bir bütçem var.

@Koneko Toujou, SteelSeries Prime+ bakabilirsin.

Kablolu kullanım seçeneği de var.

1771850866678.webp

Bütçe çıkmaz derseniz Dareu A950GM'ye bakabilirsiniz. A9 Plus biraz daha büyük bir fare.

@Koneko Toujou, kablosuz şart mı? Artık kablosuz farelerde gecikme yok denecek kadar az.

Hocam hem sinirlenip duvara fırlatırım diye hem de kablosuza çok güvenmiyorum. 8K Hz olsa bile 1K Hz tercih ederim.

Kablolu kullanım seçeneği de var.

Eki Görüntüle 229096

Bütçe çıkmaz derseniz Dareu A950GM'ye bakabilirsiniz. A9 Plus biraz daha büyük bir fare.

Hocam Wraith'den ürün almıyorum başka bir yer önerir misiniz?

Hocam hem sinirlenip duvara fırlatırım diye hem de kablosuza çok güvenmiyorum. 8K Hz olsa bile 1K Hz tercih ederim.

Hocam Wraith'den ürün almıyorum başka bir yer önerir misiniz?
SS Prime + harici düzgün seçenek kalmıyor o zaman. Boyut olarak büyük bir ürün mü istiyorsunuz?

@Koneko Toujou, SteelSeries Prime+ bakabilirsin.

Bunu @Caner Uncu hocamız kullanıyordu ama kalitesinin bu bütçeye denk geleceğini çok düşünmüyorum söylediklerine dayanarak.

SS Prime + harici düzgün seçenek kalmıyor o zaman. Boyut olarak büyük bir ürün mü istiyorsunuz?

Yani DeathAdder assential kadar olsa yeterli.