Bütçe
1.000-1.500 TL
Tamamdır hocam, bir de kış parfümüymüş sanırım stronger with you. Sizin dediklerinizi bir deneyeyim belki daha sonra stronger with you da denerim. Stronger with you için önerebileceğiniz bir muadil var mıdır hocam?

Hocam swt için mad A114 swt intensly için A115 bakabilirsiniz. Alırsanız üzmez, fakat dediğim gibi herkes kullandığı için biraz fazla popüler maalesef.

Hocam swt için mad A114 swt intensly için A115 bakabilirsiniz. Alırsanız üzmez, fakat dediğim gibi herkes kullandığı için biraz fazla popüler maalesef.

Popüler olup olmamasını çok umursayacağımızı zannetmiyorum hocam kokusu için alıyorum sonuçta, demek ki güzel bir koku ve ilgi görüyor. Maksat elimde birden fazla parfüm bulunsun diye, arada sırada sıkarım işte :D. Şimdi unique luxury Akdeniz sipariş edeceğim en azından 4 mevsimlik bir parfüm bulunur elimde. Son kez Dior Sauvage için muadil öneriniz var mıdır hocam?

Son düzenleme:
Popüler olup olmamasını çok umursayacağımızı zannetmiyorum hocam kokusu için alıyorum sonuçta, demek ki güzel bir koku ve ilgi görüyor. Maksat elimde birden fazla parfüm bulunsun diye, arada sırada sıkarım işte :D. Şimdi unique luxury Akdeniz sipariş edeceğim en azından 4 mevsimlik bir parfüm bulunur elimde. Son kez diyor sauvage için muadil öneriniz var mıdır hocam?

Hocam diyor sauvage dediğimiz koku genellikle 15 yaş ergen keko tayfa tarafından kullanılıyor ve aşırı yaygın. Diyor sauvage yerine sauvage Elixir almanızı tavsiye ederim. https://www.albertosego.com/sauvage...jAKQ5YwuBjmi1-kxPIwxJ8ru8q_64bsht0RQy3juQVX2H

Giyim tarzın nasıl? Buluşmada ne tarz giyiniyorsun?

Hocam zayıf bir insanım, bol giyiniyorum bayağı kısa boylu bir insanım ayrıca. Oversize giyiniyorum bol pantolon, bol hoodie gibi genç işi biraz daha.

Hocam diyor sauvage dediğimiz koku genellikle 15 yaş ergen keko tayfa tarafından kullanılıyor ve aşırı yaygın. Diyor sauvage yerine sauvage Elixir almanızı tavsiye ederim. https://www.albertosego.com/sauvage...jAKQ5YwuBjmi1-kxPIwxJ8ru8q_64bsht0RQy3juQVX2H

Hocam Elixir kış parfümü mü?

Hocam zayıf bir insanım, bol giyiniyorum bayağı kısa boylu bir insanım ayrıca. Oversize giyiniyorum bol pantolon, bol hoodie gibi genç işi biraz daha.
Yaşadığınız şehirde hangi mevsimdesiniz?

Eğer kış ise Le male elixir. Althair ve Naxos tercih edebilirsin.

İlkbahar mevsimi ise Montabaco intensivo. Rehab.Limmensite.Allure homme sport extreme tercih edebilirsin.

Eğer kış ise le male Elixir. Althair ve naxos tercih edebilirsin.

İlkbahar mevsimi ise montabaco intensivo. Rehab. Limmensite. Allure homme Sport Extreme tercih edebilirsin.

Ankara'dayım hocam, kış gibi hâlâ 1-2 gün önce kar yağdı az da olsa ama dediğim gibi ne zaman buluşacağımız belli değil hem de kendisi İstanbul'da o yüzden onun şehrine göre bir şey alacağım. Dediğiniz parfümlerden hem kış hem ilkbahar için birer tane alayım en iyisi.

Eğer kış ise Le male elixir. Althair ve Naxos tercih edebilirsin.

İlkbahar mevsimi ise Montabaco intensivo. Rehab.Limmensite.Allure homme sport extreme tercih edebilirsin.

Bu dediklerinizin muadillerinden birden fazla var galiba hocam, hangisini almam daha doğru olur?

Son düzenleme:
Evet.

Limmensite muadili olarak kimyager Ahmet öneririm.

Tamamdır hocam, çok teşekkür ederim yardımınız için. Bu dediğiniz parfümlerin hepsini zamanla denemeye çalışacağım. Şimdilik sizin önerdiğiniz unique luxury Akdeniz ile başlayayım.

@Leviodas hocam siz Delamore'dan Akdeniz almış mıydınız?

Son düzenleme: