Bütçe
1.000-1.500 TL
Gamemaster gibi markalardan PSU alınmaz. Elinizde Revenge gibi dayanıksız PSU'lar önermem Green alın. Fan sesi bu tarz uygun PSU'larda olabilir ama iç bileşenler olarak Green iyidir, onu alın.
Umarım motor gibi ses çıkarmıyordur dediğinizi Alıcam. Çok fazla ses varsa iade edip belki varsa daha iyisini düşünebilirim keşke psunun video veya sesi olsaydı Anlasaydım.

Umarım motor gibi ses çıkarmıyordur dediğinizi alacağım. Çok fazla ses varsa iade edip belki varsa daha iyisini düşünebilirim keşke PSU'nun video veya sesi olsaydı anlasaydım.

Kasa fanının RPM fulleyin, öyle bir ses çıkar; en fazla motor gibi ses çıkması için kabloya bir şeye sürtmesi lazım. O zaman ürün sıkıntılıdır. Zaten arada benim PSU fanı açılıyor, kulağımı dayamasam anlamam bile, dert olmaz o kadar.

Kasa fanının RPM fulleyin, öyle bir ses çıkar; en fazla motor gibi ses çıkması için kabloya bir şeye sürtmesi lazım. O zaman ürün sıkıntılıdır. Zaten arada benim PSU fanı açılıyor, kulağımı dayamasam anlamam bile, dert olmaz o kadar.
Bu ürünü test eden biri fanların sesinin sanki bir şey bir şeye sürtüyormuş gibi geldiğini söyledi.