Bütçe
1.000-1.500 TL

Coffee Lake

Uzman
1.000-1.500 TL fiyat aralığında kablosuz fare arıyorum. Çoğu arkadaşım Logitech G305 önerdi, ama forumlarda sıkıntı yaşayan çok gördüm. Logosu falan siliniyormuş. Kendi araştırmalarımla da MSI Versa 300 ve HyperX PulseFire Haste 2 Core buldum. Ne alacağıma bir türlü karar veremedim, öneriniz nedir? Ek olarak bataryalı fare mi tercih edilmeli yoksa pilli fare mi? Örneğin MSI fare bataryalı. Şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1.000-1.500 TL fiyat aralığında kablosuz fare arıyorum. Çoğu arkadaşım Logitech G305 önerdi, ama forumlarda sıkıntı yaşayan çok gördüm. Logosu falan siliniyormuş. Kendi araştırmalarımla da MSI Versa 300 ve HyperX PulseFire Haste 2 Core buldum. Ne alacağıma bir türlü karar veremedim, öneriniz nedir? Ek olarak bataryalı fare mi tercih edilmeli yoksa pilli fare mi? Örneğin MSI fare bataryalı. Şimdiden herkese teşekkürler.

1.800 TL yaparsan Plus halini alabilirsin. Mir50 kodu ile 50 TL indirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tutuş şekliniz nedir? Ayrıca eliniz küçük mü büyük mü?
Tutuş şeklim palm. Elim çok büyük sayılmaz.

Bu sitede taksit seçeneği göremedim.

Mir50 kodunun sahibini atar mısınız hocam? Bu aralar fazla kod türediği için kimin kazanç sağladığı belli değil.

3 yıldır G305 kullanıyorum. En son bi mouse scrollunda kaydırma problemi yaşadım ama çok küçük bir şeydi. Logitech supporta yazdım ve garantisi olmamasına rağmen bana yeni mouse gönderdiler. Öneririm.