Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba,

Bende şu an 1-2 yıllık bir klavye var Rampage'nin ama şu an tuşları pek algılamıyor. O yüzden klavyemi değiştirmek istiyorum. Sesli veya sessiz fark etmez, fazla RGB olmasın. Aslında bende biraz daha para var da hepsini harcamak istemiyorum ancak 1.500 TL'ye kadar çıkabilirim bilginiz olsun. Klavye önerilerinizi bekliyorum.

Düşük bütçe için en mantıklı tercihlerden biri Redragon K617 olacaktır, gayet memnunum hocam.

Merhaba,

Bende şu an 1-2 yıllık bir klavye var Rampage'nin ama şu an tuşları pek algılamıyor. O yüzden klavyemi değiştirmek istiyorum. Sesli veya sessiz fark etmez, fazla RGB olmasın. Aslında bende biraz daha para var da hepsini harcamak istemiyorum ancak 1.500 TL'ye kadar çıkabilirim bilginiz olsun. Klavye önerilerinizi bekliyorum.

Düşük bütçe için en mantıklı tercihlerden biri Redragon K617 olacaktır, gayet memnunum hocam.

Hocam sağ olun, ekledim. Diğerlerine de bakayım yine de.

Bir saat sonra Havit'in Happy hour'u var. Uygun fiyata düşen klavyeyi satın almanızı öneririm.

Havit klavyeleri bence giriş seviyesi ürünlerde gayet kaliteli kalıyor. Özellikle switchlerinde çok sorun yaşayan görmedim. Diğer klavyelerde çift basma sorunu vb. çok kısa sürede yaşanıyor. Ayrıca bu klavyeleri satanlar uyumlu switch vb. satmıyorlar. Gerçi farklı switchleri de düzgün bir şekilde satan site neredeyse yok.

Onun dışında K617 alternatif olarak şu ürün de olabilir. Ama ben fonksiyon tuşları olmayan klavye önermem.